niedziela, 6 grudnia 2015

Zimowe Rozdanie 06.12 - 24.01

Rozdanie dla Was miałam w planach już dawno. Miało być bez okazji, potem na dzisiejsze Mikołajki, potem na święta, a wyszło na to, że prezent zwycięzca otrzyma po świętach, a nawet w nowym roku ;)

Zakończenie tak późno z dwóch przyczyn. Będzie już po sesji i będę mogła na spokojnie zająć się wynikami i wysyłką, a po drugie zdąrzę wrócić z wycieczki i wypoczęta będę mogła ogłosić zwycięzcę.


W skład nagrody wchodzi:
  1. Gumka typu Invisibobble błękitna
  2. Masełko do ust Nivea malinowe
  3. Pół wosku Yankee Candle mandarin cranberry
  4. Rozświetlający puder wypiekany Revolution pink lights
  5. Maseczka do twarzy Balea papaja
  6. Perfumowany antyperspirant w kulce Oriflame Seductive Musk
  7. Kremowy cień do powiek Oriflame sand shimmer
  8. Błyszczyk do ust Oriflame Fairy City Lights cool pink
  9. Krem do rąk Oriflame orzechy brazylijskie
    +
  10. Słodkości, które dodam do paczuszki
Zasady obowiązkowe:
Obserwować blog publicznie *
Odpowiedzieć na pytanie *: Co otrzymaliście/Co daliście na Mikołajki?

Dodatkowo można:
Baner/udostępnienie +1
Lubienie Acne skin +1
Blogroll +1
Follow Instagram +1
Podać mail kontaktowy





WZÓR ZGŁOSZENIA:
Obserwuję jako*:

Odpowiedź*:
Baner/udostępnienie TAK/NIE link
Lubię Fanpage TAK/NIE jako:
Blogroll TAK/NIE link

Lubię Instagram TAK/NIE jako:
mail:



Regulamin:
* rozdanie trwa od 06.12.2015 do 24.01.2016
* wyniki pojawią się do 2 dni od zakończenia rozdanie w nowej notce
* nagrody wysyłam na terenie Polski
* wylosowana osoba ma 5 dni na wysłanie maila z adresem

* biorąc udział w candy akceptujesz regulamin i wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 poz.883)
* nie stosuje sie przepisów ustawy z dnia 29 lipca 1992r. o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004r. Nr  4 poz. 27 z późn. zm.)


Produkty przeznaczone na rozdanie są nowe, nieużywane i sponsorowane przeze mnie.
Wygrywa jedna osoba.
Gumka jest podróbką, jednak używam takiej, jak i oryginalnej i są porównywalne.
Puder Revolution jest nowy, lecz opakowanie szwankuje.
Wszystkie produkty mają dobrą datę przydatności i były dobrze przechowywane.
Data ważności błyszczyka to czerwiec 2016.
Data ważności cienia do powiek to grudzień 2016.
Wosku jest pół, ze względu, że również chciałabym go wypróbować ;).
Podając swój mail, to ja się z Tobą skontaktuję w razie, gdybyś wygrała. 
Baner

83 komentarze:

  1. Obserwuję jako: Fu Zja
    Odpowiedź: dostałam słodycze, trochę pieniędzy i życzenia :)
    Udostepnienie: Tak https://m.facebook.com/styl.land.3
    Lubie fanpage jako: Mana Kamisaka
    Blogroll: nie
    Instagram: nie

    :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako*: Moskwa
    Odpowiedź*: W tym roku nie dostałam zbyt wiele z powodów finansowych, ale symboliczny czekoladowy Mikołaj oczywiście był i do tego sól do kąpieli, żel pod prysznic i balsam do ciała :)
    Baner/udostępnienie TAK http://moskwasworld.blogspot.com/
    Lubię Fanpage jako: Karolina Moskwa
    Blogroll Nie
    Lubię Instagram TAK jako: m0skwaa

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako*:Milena M
    Odpowiedź*: W tym roku Mikołaj nie był hojny, ale może w przyszłym jak się poprawię trochę bardziej zaszaleje z prezentem. Dostałam czekoladę :)
    Lubię Fanpage TAK Milena Kosmetycznepasje

    OdpowiedzUsuń
  4. Świetny post!
    __
    A tak ogółem to wzięłaś już udział w konkursie? http://queenxfangle.blogspot.com/2015/12/33-to-juz-rok-konkurs.html Do wygrania jest modny, ciepły, blogerski szal od ROMWE. Proste zasady, wszystko darmowe. Nic nie tracisz, a możesz zyskać. ZAPRASZAM! ♥

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako*: J.M.K. Janas
    Odpowiedź*: W tym roku otrzymałam od Mikołaja mnóstwo słodyczy i coś o czym marzyłam od dawna - lampę do hybryd ! :D
    Udostępnienie w google : J.M.K. Janas
    Lubię Fanpage TAK Kasia Krawczyk
    Blogroll Nie
    Lubię Instagram NIE

    Powodzenia wszystkim ! Nagrody są świetne :*

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako*: Emilia Ciechańska
    Odpowiedź*: Od mikołaja otrzymałam perfumy, które chodziły za mną od dawna oraz masę słodyczy. Ale nic nie zastąpi spędzonego czasu z rodziną i najbliższymi w tym dniu <3
    Baner/udostępnienie Nie
    Lubię Fanpage Tak, jako Emilka Ciechańska
    Blogroll Nie
    Lubię Instagram Nie

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako*: Beauty B.
    Odpowiedź*: Na Mikołaja otrzymałam łyżwy, o których marzyłam od tak dawna. I dzięki temu cała moja rodzina mogła dzisiaj wybrać się na rodzinny wypad na lodowisko. Chwile spędzone razem- bezcenne :)
    Baner: http://beautybeauty2003.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK: Beauty .
    Blogroll: Nie
    Lubię Instagram: Nie

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako*: Magdalena Winchester
    Odpowiedź: Na mikołajki nic nie dostałam, nic też nie dałam. W mojej rodzinie prezenty daje się tylko i wyłącznie na święta.
    Baner/udostępnienie TAK befitandfancy.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako Magdalena Owczarczyk
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAK jako: doexactly_

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuje jako Inga N
    Odpowiedzieć na pytanie *: Na mikołajki obdarowałam brata , koleżankę i chłopaka , każdy dsotał to co lubi mianowicie perfumy, pędzle i urocze gatki z myszką miki oraz po czymś słodkim specjalnie dobranym ;)
    Dodatkowo można:
    Baner/udostępnienie nie
    Lubienie Acne skin + jako Inga Nowicka
    Follow Instagram inu.n
    Podać mail :inga.nowicka.93@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako*: xtina120
    Odpowiedź*: Dostałam prezent mikołajkowy od narzeczonego, składający się z zestawu od Katy Perry oraz naszyjnika;)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sylwia.jamrozik.7/posts/1041350075915519?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako: Sylwia Jamrozik
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: sylwia.jamrozik@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako*: Margie
    Odpowiedź*: Tradycja czyli mnóstwo słodyczy. Zestaw Rimmel puder+tusz do rzęs, kubek z czekoladą i piankami, pieniądze, perfumy, olejek do kąpieli Tutti Frutti, misia, herbatkę ^^.
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1507727852889303&id=100009563085580
    Lubię Fanpage TAK jako: Ney Leenka
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako*: Sabina eM
    Odpowiedź*: Dałam mojej chrześnicy mnóstwo słooodyczy i zestaw do malowania :)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sabinka.em/posts/1651642551778498?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako: Sabina Matusik
    Blogroll TAK http://123binka.blogspot.com/
    Lubię Instagram TAK/NIE jako: xsabina1

    OdpowiedzUsuń
  13. Kindder Czi
    Co dostałam ? Jeszcze nic :( Ale pod choinke mój chlopak zdradził mi, że planuje kupic mi lampe UV do hybryd, bo jendak spoko taki zestaw kosztuje, zeby kupic wszystko na raz. Wiec powiedział, ze prezent jakoś podzieli, a ze mam urodziny za niecale dwa miesiace, to pocichutku mysle, że będę sie cieszyla z hybryd na moich paznokciach i troche na tym zarobić :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Kindder Czi
    Co dostałam ? Jeszcze nic :( Ale pod choinke mój chlopak zdradził mi, że planuje kupic mi lampe UV do hybryd, bo jendak spoko taki zestaw kosztuje, zeby kupic wszystko na raz. Wiec powiedział, ze prezent jakoś podzieli, a ze mam urodziny za niecale dwa miesiace, to pocichutku mysle, że będę sie cieszyla z hybryd na moich paznokciach i troche na tym zarobić :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako*:Jasmine Vise
    Odpowiedź*:Dostałam perfumy, Mikołaj jednak wie, co lubimy :) Uwielbiam otaczać się ciekawymi, egzotycznymi zapachami i zawsze cieszy mnie taki prezent.
    Baner/udostępnienie TAK/https://www.facebook.com/bernadetta.bomba/posts/1732248000329405
    Lubię Fanpage TAK jako:Bernadetta Bomba
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako*: moooni-que
    Odpowiedź*: Na mikołajki dostałam słodkości, pieniążki a z Ukochanym byliśmy w kinie :-)
    Baner/udostępnienie TAK http://moooni-que.blogspot.com
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll TAK http://moooni-que.blogspot.com
    Lubię Instagram NIE

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako*:Sylwia Bomba
    Odpowiedź*: Dostałam piękną i oryginalną lampę stojącą, w stylu afrykańskim.
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sylvia.bomba.5/posts/478344072370933
    Lubię Fanpage TAK jako: Sylvia Bomba
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako*: Serenitka B
    Odpowiedź*: Na Mikołajki otrzymałam kartę podarunkową do Douglasa o wartości 100 zł którą zrealizuje kupując szminkę MAC'a :D
    Baner TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako: Monika Bochman
    Blogroll TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Lubię Instagram TAK jako: serenitka

    OdpowiedzUsuń
  19. WZÓR ZGŁOSZENIA:
    Obserwuję jako*: Monika Łaznowska
    Odpowiedź*: Na Mikołaja podarowałam moim bliskim głównie książki, zabawki kreatywne, słodycze albo kosmetyki
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/monikalaznowska/posts/984276008295955?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako Monika Łaznowska
    Blogroll Nie
    Lubię Instagram Nie

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako*: madzia
    Odpowiedź*: dostałam pieniądze, slodycze i poszewke z motywem renifera;)
    Baner/udostępnienie nie
    Lubię Fanpage nie
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAK/ madziami93

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako*: Kamila Motylewska
    Odpowiedź*: W tym roku podarowałam słodycze :)
    Baner/udostępnienie TAK: https://www.facebook.com/kamila.jankowska.9212/posts/553599084804786
    Lubię Fanpage TAK jako: Kamila Motylewska
    Blogroll: NIE
    Lubię Instagram: NIE

    OdpowiedzUsuń
  22. zapraszam do siebie gdzie do zgarnięcia jest kawaiibox

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako*:rudy włos
    Odpowiedź*:Od Mikołaja otrzymałam cały karton soków jabłkowych z racji na mój stan rodzinka o mnie dba, no i mnóstwo owoców oraz płytę kochanej Adele. A co dałam? Obdarowałam tylko młodszą siostrę, która dostała ode mnie jak zwykle kosmetyki, bo jest ich maniaczką:)
    Baner/udostępnienie TAK rudywlos.blogspot.com zakładka banery konkursowe
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako: Kasia S
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK/NIE jako:tak rudy_wlos

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: BeautyGuardian
    Odpowiedź: Od mikołaja dostałam Wielkiego puchatego misia, który ze mną śpi, a obdarowałam rodziców zestawem do grzańca, którego szukali już od dłuższego czasu :)
    Baner/udostępnienie TAK http://thebeautyguardian.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako: Justyna Janiak
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako:thebeautyguardian
    Mail: thebeautyguardian@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako*: Karolina Z
    Odpowiedź*: Nie dostałam nic :) Ale za to mojej córce 3letniej kupiłam mikrofon i teraz nie mam spokoju z jej spiewaniem :)
    Baner/udostępnienie TAK www.miszmaszgirl.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK Karolina Lena Zakrzewska
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: miszmaszgirl

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako*: iwoniurkaa
    Odpowiedź*: W tym roku dostałam 3 bluzeczki a ja obdarowałam bluzą skarpetkami i słodyczami :)
    Baner/udostępnienie: Tak link https://www.facebook.com/iwonka.motak/posts/1056683184388493
    Lubię Fanpage jako: Iwona Motak
    Blogroll Nie
    Lubię Instagram: Nie

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako*: Aleksandra Włoch
    Odpowiedź*: Dostałam paletkę do makijażu z Sephory, tę świąteczna z limitowanej edycji ;)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Aleksandra Włoch
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: april_skyx

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako*: Kinga Bylina
    Odpowiedź*: Dostałam cudowną, niezapomnianą randkę od chłopaka :)
    Baner/udostępnienie TAK http://rytmmojegozycia.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako Rytm Mojego Życia
    Blogroll TAK http://rytmmojegozycia.blogspot.com/ (już od dawna :) lista jest na samym dole bloga)
    Lubię Instagram TAK jako kitt_6663

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako Madam Paulina
    Odpowiedź: Dostałam książkę Red Lipstick Monster♥ pieniądze,słodycze. A swoich najbliższych obdarowałam pierniczkami domowymi i małymi drobiazgami :D
    Banner: http://paulinka3p5678.blogspot.com/
    Obserwuję an ig jako: ppaulina_00
    Lubię na fb jako Paulina Piórkowska
    Blogroll: Nie

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako*: Nathie
    Odpowiedź*: na mikołajki dostałam biżuterię, torebkę oraz wymarzony sweterek. Swoich najbliższych natomiast obdarowałam również biżuterią, ubraniami oraz małymi drobiazgami.
    Baner/udostępnienie TAK/NIE link
    Lubię Fanpage: NIE
    Blogroll: NIE
    Lubię Instagram TAK jako: nathiewheel

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako*: Ewa Śniarowska
    Odpowiedź*: Dwie nowe maseczki z Biovax ;) Różowa i czarna :)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako*: Your Inspiration
    Odpowiedź*: Bon podarunkowy do New Yorkera o wartości 50zł
    Baner/udostępnienie TAK http://yourinspiration77.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK/ jako: Nicole Halada
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: dreamer_till_the_end_of_time
    E-mail: yourinspiration77@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  33. Powodzenia!
    Zapraszam do mnie na wielkie rozdanie;)

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: emibloguje
    Odpowiedź: na mikołajki nic. własnie dopiero dostanę prezent :) poczekam grzecznie do gwiazdki :D
    Udostepnienie: Tak http://emibloguje.blogspot.com/p/blog-page_31.html
    Lubie fanpage jako: emibloguje
    Blogroll: nie
    Instagram: emibloguje

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Barbara J
    Odpowiedź*: Z okazji Mikołaja podarowałam słodycze
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE

    mail: b_basia_99@yahoo.com

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako*: Pani Lecter
    Odpowiedź*: Nie otrzymałam nic, ale podarowałam książkę :)
    Lubię Fanpage TAK jako: Agata NAlborska

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako*: Czarna Kawa
    Odpowiedź*: Dostałam od narzeczonego oleje z zrobsobiekrem.pl <3!
    Baner/udostępnienie TAK http://kreconowlosaa.blogspot.com
    Lubię Fanpage : NIE
    Blogroll : NIE
    Lubię Instagram NIE
    pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako*: włosovelove.
    Odpowiedź*: Dostałam czarne buty na obcasach na studniówkę. Są tak wysokie, że jestem w stanie dotknąć w nich nieba :D
    Baner/udostępnienie TAK http://wlosovelove.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK Syndia D
    Blogroll TAK http://wlosovelove.blogspot.com
    Lubię Instagram TAK xwlosovelovex
    mail : wlosovelove@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako*: Smileee :D
    Odpowiedź*: sukienkę i książkę Krystyny Mirek :)
    Baner TAK, http://music-in-my-lifee16.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK, jako Madziulaa Ef
    Blogroll TAK, http://music-in-my-lifee16.blogspot.com/
    Lubię Instagram NIE

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako*: OnlyOne
    Odpowiedź*: kilka książek Stephena Kinga i perfumy
    Baner TAK, http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK, jako: Taka Madzia
    Blogroll TAK, http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/
    Lubię Instagram NIE
    E-mail: magda.misiak@opoczta.pl

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako*: SunFlower
    Odpowiedź*: dużo kosmetyków oraz czapkę i rękawiczki :)
    Baner/udostępnienie TAK, http://sun-over-the-flowers.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK, jako: Madzia Flasza
    Blogroll TAK, http://sun-over-the-flowers.blogspot.com/
    Lubię Instagram NIE
    E-mail: sunflower@onet.eu

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako*: Chabrowa Czytelniczka
    Odpowiedź*: Perfumy Katy Perry. Kiedyś otrzymałam próbkę i zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Mega kobiece, ciężkie, słodkie i trwałe. Dla mnie połączenie idealne. Podprowadziłam narzeczonego pod perfumerię, pozachwycałam się i wymarzony prezent jest :)
    Baner/udostępnienie /NIE
    Lubię Fanpage /NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako*: Anemone
    Odpowiedź*: parę koszulek i perfumy :)
    Baner TAK, http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK, jako: Magda Iks
    Blogroll TAK: http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/
    Lubię Instagram NIE
    E-mail: magdalena.laj@vp.pl

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako*: jo-jo-a
    Odpowiedź*: Dostałam moje ukochane Adidasy i zestaw Playboy :D
    Baner/udostępnienie TAK http://malinowyskarbiec.blogspot.com/
    Lubię Fanpage nie
    Blogroll nie
    Lubię Instagram nie
    jo-jo-a@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako*: Hera nel
    Odpowiedź*: Na mikołajki dałam chłopakowi własnoręcznie zrobionego misia z wełny czesankowej :) robiłam go prawie miesiąc, ale było warto !
    Baner/udostępnienie TAK/NIE link: http://herowo8.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako:-
    Blogroll TAK/NIE link: http://herowo8.blogspot.com/
    Lubię Instagram TAK/NIE jako:-

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ajajaj jeszcze e-mail! N-neli@wp.pl
      :)

      Usuń
  46. Obserwuję jako*: Martyna Ha
    Odpowiedź*: Niestety w te Mikołajki nie otrzymałam nic . Mikołaj mnie pominął ;)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: messque64@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako*: dorothxy
    Odpowiedź*: Od Mikołaja tradycyjnie słodycze ;) Taki u mnie zwyczaj - słodycze i ewentualnie drobiazg, głównie dla dzieci ;)
    Baner/udostępnienie TAK http://dorotxycosdladuszyidlaciala.blogspot.com/
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: cosdladuszyidlaciala
    mail: cosdladuszyidlaciala@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako Klaudia Cebula
    Odpowiedź: Dostałam:biżuterię, kosmetyki, ubrania i trochę spożywki: ciastka, płatki:) Dałam: kosmetyki, biżuterię, akcesoria sportowe, drobiazgi garderobowe typu rękawiczki czy czapka
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/kl.cbla/posts/964580893620102
    Lubię Fanpage TAK/ Klaudia Ceebula
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAK klaudiacebula
    mail: klaudiaannacebula@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako*: CassieM
    Odpowiedź*: Śliczną koszulkę z kotem i kilka książek :)
    Baner TAK: http://books-and-other-things.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK, jako: Madzia Magdalena
    Blogroll TAK, http://books-and-other-things.blogspot.com/
    Lubię Instagram NIE
    mail: madzia.cassie25@vp.pl

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako*:Aga Łamaga
    Odpowiedź*:W prezencie od mikołaja dostałam nowy telefon i gruby biały golf ze splotem, a sama sobie sprawiłam nowe pędzle do makijażu. Dałam od siebie książki dla dorosłych i kreatywne zabawki dla dzieci.
    Baner/udostępnienie TAK/NIE link
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako:Tak jako Aga Nata Mi
    Blogroll TAK/NIE link
    Lubię Instagram TAK/NIE jako:
    mail: puta-madre@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako*: Nely
    Odpowiedź*: Jak zawsze słodycze, czyli to co lubię oraz sweterek :)
    Baner/udostępnienie TAK http://czekolada-i-truskawki.blogspot.com/
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: olunia1881@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako*: Ewa Koch
    Odpowiedź*: Dostałam kilka prezentów, ale najbardziej ucieszyłam się z elektronicznej szczoteczki do twarzy :)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako Ewa Koch
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: ewakoch1205@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako*: Karolina Rogala
    Odpowiedź*: Ja byłam w tym roku niegrzeczna i nic nie dostałam na Mikołajki :D
    Baner/udostępnienie TAK, http://nieidealniezidealnizowana.blogspot.com/p/rozdania.html
    Lubię Fanpage TAK, Karolina Rogala
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: nieidealniezidealnizowana
    mail: karuss96@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako*:Monika Ida
    Odpowiedź*:śliczną ramkę na zdjęcie z ukochanym, tusz do rzęs, masło do ciała i pieniązki :3
    Baner/udostępnienie TAK link niedaszrady.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako: Moni Ka
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: monikakmb@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako*: nr147
    Odpowiedź*: spodnie i pieniądze
    Baner/udostępnienie TAK/ https://plus.google.com/u/0/112502117553488530889/posts/39K7u8SCqY4
    Lubię Fanpage TAK jako: Natalia Rzepka
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: nr104@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako*: Rincewind99
    Odpowiedź*: Na mikołajki dostałam książki (polska fantastyka) oraz koszulkę z ulubionym serialem :)
    Udostępnienie TAK https://www.facebook.com/rincewind99/posts/568685983283094
    Lubię Fanpage TAK jako Kopalnia Różności
    Lubię Instagram TAK jako: kopalnia_roznosci
    mail: rincewind9998@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako*:Naughty Girl
    Odpowiedź*: dostałam słodycze i pieniądze :)
    Baner TAK/http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK/Naughty Girl
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK/giovannajoanna
    mail:http://joanna-giovanna.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  58. obs-Magdalena B
    Dostałam piękny uśmiech od mojej siostry, która uradowała się swoim prezentem

    OdpowiedzUsuń
  59. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako*: Wiola Fasola
    Odpowiedź*: uwielbiam dawać prezenty, mój ukochany dostał model statku do samodzielnego sklejania
    Baner/udostępnienie TAK/NIE link -
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako: -
    Blogroll TAK/NIE link -
    Lubię Instagram TAK/NIE jako: -
    mail: wioletta.stanisz@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako Cassandra De Lune.
    Odpowiedź:
    Gdy Pani nauczycielka przedsiębiorczości pokazała nam książkę o tytule "Jak przestać się martwić i zacząć żyć" od razu pomyślałam o mojej mamie wiecznie zmęczonej piętrzącymi się problemami i zmartwieniami, mimo, że często te problemy nie są warte tyle uwagi i zdrowia, ile im poświęca. Kupiłam jej tę książkę.
    Z tatą miałam więcej kłopotu - jest wolnym ptakiem i niewielu rzeczy materialnych potrzebuje. Ma jeden poważny problem - często bardzo bolą go stawy, jest to spowodowane chorobą, na którą cierpi. Poza tym jest zima, noce coraz chłodniejsze, a gdy wraca się późno do domu często ciężko się rozgrzać. Dostał więc ode mnie ładny, szary termofor zaopatrzony w zioła, które po podgrzaniu w mikrofalówce i przyłożeniu na bolące miejsce mają uśmierzać ból. Moi rodzice ucieszyli się ze swoich prezentów, książka została już częściowo przeczytana, zaś termofor czeka na swój moment.
    A co ja dostałam? Moim prezentem okazała się karta pamięci do MP4, mimo sporej pamięci wbudowanej w odtwarzacz i 700 piosenek, jakie się tam znajdują nigdy nie jest mi dość i wciąż biblioteka rośnie i rośnie... Do tego dostałam czarną portmonetkę-czaszkę i opakowanie moich ulubionych Tofifee.
    Baneru nie udostępniam gdyż nie mam gdzie.
    Polubiłam FP jako Weronika Os.
    Blogroll: Nie.
    Lubię Instagram jako Cassandra_de_Lune.
    Mój adres mailowy to veronie8@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako*: anioleek89
    Odpowiedź*: Na Mikołajki dostałam wielką pakę słodyczy :)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Marta P.
    Blogroll TAK http://anioleek89.blogspot.com/
    Lubię Instagram TAK jako: martusiaa89
    mail: anioleek89@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako*: White Zephyr
    Odpowiedź*: dostałam czekoladę <3 jest to niewiele, ale dla mnie ok xd
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/olive.angel.547/posts/813791372099527
    Lubię Fanpage TAK jako: White Zephyr i Oliwia Grobelska
    Lubię Instagram TAK jako: whitezephyr
    mail: olivia.91.91@tlen.pl

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako*: boou
    Odpowiedź*: Perfumy Beyonce- wild orchid
    Baner/udostępnienie nie
    Lubię Fanpage nie
    Blogroll nie
    Lubię Instagram nie
    mail: boo_oo@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję jako*: wiolkaa93
    Odpowiedź*: wisiorek z kolczykami i słodycze
    baner http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com
    mail mojczyk@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako*: Iwona K
    Odpowiedź*: Na Mikołajki podarowałam mamie przeze mnie robiony naszyjnik na szydełku do kompletu, który też już sama wcześniej zrobiłam. Sama dostałam książkę :)
    Baner/udostępnienie TAK: baner, http://ivi-art.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako: Iwona Kalinowska
    Blogroll: NIE
    Lubię Instagram: NIE
    mail: ivi.kalinowska@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  67. Obserwuję jako Kazimiera Rosińska
    Odpowiedz: Dostałam moje wymarzone perfumy. Podarowałam rodzinie słodycze.
    Lubie Fanpage: Tak jako Kazimiera Rosińska
    mail: boskaroska@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję jako*: Monika S
    Odpowiedź*: standardowo słodycze;) już się tak przyzwyczaiłam że tego dnia otrzymuje się i daje słodycze że po prostu nie wyobrażam sobie mikołajek z czymś innym znalezionym w butach :)
    Baner/udostępnienie TAK http://caffedurantelavoro.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAKjako: Monika S
    Blogroll TAK http://caffedurantelavoro.blogspot.com/
    Lubię Instagram NIE
    mail: monika_cubalibre@hotmail.com

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako*: Natalia Daily
    Odpowiedź*: Przede wszystkim książki i kosmetyki dopasowane do bliskich, które okazały się strzałem w 10-tkę. :-)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Nata Lia
    Blogroll nie
    Lubię Instagram nie
    mail: nataliadailyy@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako*: swiaturody159
    Odpowiedź*: Kosmetyki (to co kocham!:D), słodycze ;)
    Baner/udostępnienie TAK http://swiaturody159.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako: Świat Urody
    Blogroll TAK http://swiaturody159.blogspot.com
    Lubię Instagram NIE
    mail: swiaturody159@gmail.com

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako*: Alexandra K
    Odpowiedź*: W tym roku nie miałam konkretnych życzeń dla Mikołaja, dlatego dostałam różne drobiazgi (trochę słodyczy, książka), ale najważniejszym prezentem była wspaniała atmosfera, która towarzyszyła mi przez cały grudzień i dzięki niej naprawdę mogłam poczuć magię świąt!
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Aleksandra Kobyłka
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: neferis
    mail: alexandrak-blog@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  72. Obserwuję jako*:Sandra Linder
    Odpowiedź*:Mojej mamie podarowałam perfumy, a bratu zestaw z adidas. Ja dostałam słodycze i pieniądze.
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako:_live_before_you_die
    mail: sandra.linder@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: r.helt
    Odpowiedź:Mężowi i synowi podarowałam kosmetyki a od nich dostałam piękną bluzkę.
    Udostępniłam na FB:https://www.facebook.com/krystyna.helt
    Lubię Fanpage jako: Krystyna H
    Blogroll: Nie
    Lubię Instagram": Nie
    mail: r.helt@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  74. Obserwuję jako*: fifidorea
    Odpowiedź*: córeczki dostały worki słodyczy, młodsza kasę sklepową, a starsza zestaw z Olafem (rękodzieło świąteczne na każdy dzień adwentu), mama kalendarz dla czarownic;), mąż piżamę. Ja dostałam rajstopy, świeczki, książki.
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: katarzyna powirska
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAKjako:fifidorea
    mail: kasia.powirska@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  75. Obserwuję jako:Aga Zet
    Odpowiedź: Najpiękniejszy prezent mikołajkowy dostałam w tym roku od mojej przyjaciółki. Jest to bransoletka Lilou z puzzlem, a na nim wygrawerowany bliski nam tekst. Ale najpiękniejszy był jej komentarz przy wręczaniu tego upominku. Powiedziała: "Kupiłam Ci puzzla, bo jesteś bardzo ważną osobą w moim życiu. I tak jak puzzle są niekompletne bez choćby jednego elementu, tak moje życie byłoby niekompletne bez Ciebie". Było to tak piękne, że aż mi łza się w oku zakręciła, a bransoletki od tamtej pory nie ściągam w ogóle.
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako Agnieszka Zabielska
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako zetaxy123
    mail: zabajka.az@gmail.com

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz ❀
Masz ciekawe rozdanie?
obserwacja za obserwacje (czynnie)
Zostaw namiary