wtorek, 8 września 2015

Rozdanie 06.09-07.10 | Balea Paese Eveline Perfecta Oriflame |

Z racji tego, że dziś zaliczyłam ostatni przedmiot w mojej edukacji studiów wyższych pierwszego stopnia i mam z tego powodu dobry humor - organizuję rozdanie :)

Mam nadzieję, że spodoba Wam się drobna nagroda, która trafi do jednego szczęśliwca.

Oto nagroda:


Skład zestawu:
  1. Perfecta serum rozgrzewające na cellulit
  2. Eveline peeling do rąk
  3. Oriflame róż w kremie pink glow
  4. Paese lakier do paznokci 397
  5. Oriflame cień do powiek w kremie shimmer taupe
  6. Balea maseczka truskawkowo-mleczna
EDIT: NIE TRZEBA PROWADZIĆ BLOGA :)
Zasady obowiązkowe:
Obserwować blog publicznie *
Odpowiedzieć na pytanie *: Jaki jest Twój ulubiony kosmetyk?

Dodatkowo można:
Baner/udostępnienie +1
Lubienie Acne skin +1
Blogroll +1

WZÓR ZGŁOSZENIA:
Obserwuję jako*:

Odpowiedź*:
Baner/udostępnienie TAK/NIE link
Lubię Fanpage TAK/NIE jako:
Blogroll TAK/NIE link


Regulamin:
* candy trwa od 06.09 do 07.10
* wyniki pojawią się do 2 dni od zakończenia candy w nowej notce
* nagrody wysyłam na terenie Polski
* wylosowana osoba ma 5 dni na wysłanie maila z adresem

* biorąc udział w candy akceptujesz regulamin i wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 poz.883)
* nie stosuje sie przepisów ustawy z dnia 29 lipca 1992r. o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004r. Nr  4 poz. 27 z późn. zm.)


baner




126 komentarzy:

  1. Obserwuję jako*: madzia , lib Magdalena Jezierska ( nie pamietam, a nie widze paska bocznego;/)
    Adres Twojego bloga*: madzia-emjot.blogspot.com
    Odpowiedź*: jest to eyeliner od 3 lat :D
    Baner/udostępnienie nie
    Lubię Fanpage nie
    Blogroll nie

    OdpowiedzUsuń

  2. Obserwuję jako*: Magdalena Fortkowska
    Adres Twojego bloga*:www.xmagda94x.blogspot.com
    Odpowiedź*:Zdecydowanie malinowa szminka Revlon. Dodaje mi dużo pewności i czuję się kobieco i pięknie.
    Baner/udostępnienie /NIE
    Lubię Fanpage TAK: jako Magda Blogspot
    Blogroll /NIE

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako*: rudy włos
    Odpowiedź*: Ostatnio podkład Rimmel Wake me Up
    Baner/udostępnienie TAK rudywlos.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK Kasia S
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 2,3
      nie widzę polubienia. proszę o screen na ewcius1991@vp.pl

      Usuń
  4. Obserwuję jako*:Jasmine Vise
    Odpowiedź*:Olejek arganowy-idealny do pielęgnacji włosów i ciała
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/bernadetta.bomba/posts/1707802019440670
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako:TAK Bernadetta Bomba
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako*: zamigotalswiat
    Odpowiedź*: Biovax Orchid maseczka:)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Klaudia Ba...
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako*: MD BŻ
    Odpowiedź*: zdecydowanie balsam do ust Balmi :)
    Baner/udostępnienie TAK http://groundbreaking-beauty.blogspot.com/
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako*: Paulina N.
    Odpowiedź*: L'Oreal True Match, najlepszy podkład ever! :)
    Baner/ TAK, http://makeupandbeautybypdn.blogspot.com/p/banery.html
    Lubię Fanpage TAK, jako: Paulina N.
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako*:Zdzisława Imianowska
    Odpowiedź*:Moim ulubionym kosmetykiem jest orzeźwiający krem nawilżający z olejkiem oliwkowym OLIVENOEL,który idealnie nawilża skórę twarzy,jest wydajny i doskonale nadaje się pod makijaż :)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/mlecznakrowka/posts/891076637645184?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako Zdzisława Imianowska
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako*: Tusiazdzemem
    Odpowiedź*: krem do twarzy z mocznikiem - ziaja
    Baner/udostępnienie nie
    Lubię Fanpage TAK jako: Marta Słowik
    Blogroll nie

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako*: Pani Lecter
    Odpowiedź*: Płyn micelarny z BB
    udostępnienie TAK https://plus.google.com/u/0/104846592253994216378/posts/32Tyyicot5b
    Lubię Fanpage TAK jako: Agata Nal*****

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 19,20
      Nie widzę polubienia, proszę o screen na ewcius1991@vp.pl

      Usuń
  11. Obserwuję jako*: Sabina eM
    Odpowiedź*: Żel pod prysznic kokosowy Original Source
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sabinka.em/posts/1626629587613128?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako: Sabina Matusik
    Blogroll TAK http://123binka.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako*: Agnieszka Winciorek
    Odpowiedź*: Marion hair shine odżywka bez spłukiwania nawilżająca dla włosów suchych i zniszczonych.
    Baner/udostępnienie TAK http://pielegnacyjnarewolucja.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAKjako: Agnieszka Winciorek
    Blogroll TAK http://pielegnacyjnarewolucja.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako*:Paulina Testuje
    Odpowiedź*:Mój ulubiony kosmetyk to olej kokosowy do włosów Vatiki :)
    Baner/udostępnienie TAK http://paolapisz.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako:Paulina testuje
    Blogroll TAK link http://paolapisz.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako*: Ewka501
    Odpowiedź*: Trwała pomadka od Bell
    Baner/udostępnienie TAK http://cosmetics-rainbow.blogspot.com
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuje jako: Hayashi Bonney
    Odpowiedź: Gliss Kur ekspresowa odżywka regeneracyjna
    Banner/udostępnienie: https://www.facebook.com/roronoamayu/posts/1238952412797737?pnref=story
    Lubię fanpage: TAK jako : Bonney Hayashi
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako*: Emilka Bronakowska
    Odpowiedź*: odżywka do włosów nivea long repair, jest najlepsza :)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK Emilka Bronakowska
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako*: Black Angel
    Odpowiedź*: tusz do rzęs Rimmel, Extra 3D Lash
    udostępnienie: https://plus.google.com/106979144244433672779/posts/fmF5Scjsvcw
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako*: pysiunia212
    Odpowiedź* odżywka kallos algowa :)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1493711137614287&id=100009262440145
    Lubię Fanpage TAK Angelika Święch
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako*: Braggaxyz
    Odpowiedź*: woda różana Avon
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/ada.bury.10/posts/444007925783131?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako: Ada Bury
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako*: Magdalena Winchester
    Odpowiedź*: Moim ulubionym kosmetykiem jest matujący antybakteryjny krem do twarzy Barwa, moc siarkowa, ponieważ jako jedyny krem z nazwy matujący, naprawdę matuje, sprawia, że twarz staje się gładka no i łagodzi blizny trądzikowe. W dodatku ładnie pachnie.
    Baner/udostępnienie TAK, pasek boczny na befitandfancy.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako Magdalena Owczarczyk
    Blogroll: nie

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako*: włosovelove.
    Odpowiedź*: Moim ulubionym kosmetykiem jest krem do stóp Balea z 25% zawartością mocznika. Moje stopy są baaardzo wymagające, suche, szorstkie, zrogowaciałe. Ten krem idealnie sobie z tym wszystkim radzi, oczywiście jeśli używam go systematycznie. Pisałam o nim tutaj: http://wlosovelove.blogspot.com/2015/08/balea-krem-do-stop-25-mocznika.html
    Baner: http://wlosovelove.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako: Syndia D.
    Blogroll TAK http://wlosovelove.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako*: Kamila Motylewska
    Odpowiedź*: Mój ulubiony kosmetyk to cienie do powiek, którymi mogę robić najróżniejsze kombinacje i tworzyć piękne makijaże.
    Baner/udostępnienie TAK: https://www.facebook.com/kamila.jankowska.9212/posts/530237047140990
    Lubię Fanpage TAK jako: Kamila Motylewska
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako*: Anittkova
    Odpowiedź*: Tusz do rzęs L`Oreal, Volume Million Lashes
    Baner/udostępnienie TAK http://anittkova.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK Anittkova Blog
    Blogroll TAK http://anittkova.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako*: Beauty B.
    Odpowiedź*: Moim ulubionym kosmetykiem, który odkryłam całkiem niedawno jest serum korygujace z Bielendy. Kosmetyk ten w widoczny sposób sprawia, że moja skóra jest piękniejza ;)
    Baner/udostępnienie TAK: http://beautybeauty2003.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako: Beauty .
    Blogroll: Nie

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako*: Marzena S
    Odpowiedź*:
    Spośród listy moich kosmetyków ulubionych,
    wybiorę ten, który jest przeze mnie naprawdę doceniony
    A jest to krem ze śluzem ślimaka,
    dostałam go od mojego chłopaka.
    Krem ten idealnie nawilża i odżywia moją skórę,
    Licznymi niedoskonałościami obdarzoną przez naturę.
    Radzi sobie również z przebarwieniami,
    czyli niechcianymi wakacyjnymi wspomnieniami.
    Moja skóra jest dzięki niemu piękniejsza,
    A ja zawsze weselsza ;)

    Baner/udostępnienie: Nie
    Lubię Fanpage: Nie
    Blogroll: Nie

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: lizzie
    Odpowiedź: tusz do rzęs
    Baner/udostępnienie TAK https://plus.google.com/u/0/110161858995124070049/posts/4qp1nBUqyHR
    Lubię Fanpage TAK jako: Elżbieta Świtulska
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako*: Ola Szum
    Odpowiedź*: na obecną chwilę mgiełka jabłko i anyż limitka z Yves Rocher :)
    Baner/udostępnienie TAK http://zielony-pokoik.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK Ola Szum
    Blogrol nie

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako*:Sabi S.
    Odpowiedź*: Krem pod oczy!
    Baner TAK isthemagichereforever.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako: Sabi Si
    Blogroll TAK isthemagichereforever.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 71,72,73
      Nie widzę polubienia, proszę o screen na ewcius1991@vp.pl

      Usuń
  29. Obserwuję jako*: J.M.K. Janas
    Odpowiedź*: Zdecydowanie fluid maskujący.
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Kasia Kr
    Blogroll NIE
    Ps. Gratuluję :*

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako*: Carmen Carmel
    Odpowiedź*: Moim ulubionym kosmetykiem jest tint <3

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako*: Zuza
    Odpowiedź*: moim ulubionym kosmetykiem stał się podkład Lirene City Matt. Zasłużył na to miano za super trwałość, wydajność oraz cenę :)
    Baner TAK dialoginaiwne.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK Zuzanna K,
    Blogroll nie

    OdpowiedzUsuń
  32. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  33. obs-Magdalena B
    mój ulubiony kosmetyk to eyliner z wibo

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Wera Nika
    Odpowiedź- Najbardziej lubię mój krem BB z under20, ponieważ nie chcę obciążać mojej cery czymś cięższym :)
    Baner: Nie
    Lubię fp: Tak
    Blogroll: nie

    http://agataweranika.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Sylwia Ka (sylliiaa)
    Odpowiedź*: Mój ulubiony kosmetyk to suchy szampon Batiste zawsze kiedy mam mało czasu odświeża włosy ekspresowo
    Baner/udostępnienie TAK (http://sylliiaa.blogspot.com/)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako*: Beauty Essence
    Odpowiedź*: Niejeden kosmetyk podbił moje serce, ale zdecydowanie najlepszym zakupem ostatnich miesięcy stała się Velvet Matte Lipstick nr 07 marki Golden Rose. Dobra pigmentacja, przystępna cena i piękny odcień różu powodują, że jest moim ulubieńcem w tej kategorii!
    Baner/udostępnienie: TAK na www.essenceofcharm.blogspot.com
    Lubię Fanpage: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako*:Paulina Jurczyk
    Odpowiedź*:Yves Rocher żel pod prysznic o zapachu zielonej cytryny z Meksyku jestem z niego bardzo zadowolona <3 wygrałam go już dugi raz w swopie na DressCloud kocham go nad życie.Uwielbiam zapachy orzeźwiające ,które po ciężkim dniu na uczelni zawsze postawią mnie na nogi ! ;) Jest bardzo gęsty więc buteleczka 200 ml na prawdę starcza na bardzo długo.Skład jest bardzo naturalny ,dlatego jestem wierna tej marce. ;) .Posiada w swoim składzie olejki eteryczne ,które posiadają właściwości orzeźwiające zapach jest cytrusowy więc na pewno nie przytłaczający ,dlatego jest to ogromny plus dla osób które uwielbiają świeże zapachy! Co najważniejsze jest BEZ PARABENTÓW . Posiada gliceryne roślinną .Kosmetyk posiada neutralny czynnik PH. Koszt to jedyne 8,90 ale oczywiście w promocji można go spotkać za 5-6 zł :)Nie wysusza skóry a wręcz nawilża ją ;]Mam nadzieje że i ty kiedyś wypróbujesz tego żelu pod prysznic bo jest idealny dla skóry suchej takiej jak moja
    Baner/udostępnienie TAK http://kosmetycznaorchidea.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako: Paulina Jurczyk
    Blogroll TAK http://kosmetycznaorchidea.blogspot.com/



    GRATULACJĘ ! ja już na szczęście po i wiem co czujesz;*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję <3
      Ale niestety nie widzę obserwacji bloga :( musi być przez gadżet Obserwatorzy

      Usuń
  38. Obserwuję jako*:Lucky Girl
    Odpowiedź*:Moim ulubionym kosmetykiem hest ostatnio żel pod prysznic z Balea o zapachu czereśni, zwariowałam na jego punkcie pachnie identycznie jak świeża czereśnia, prysznic z tym żelem jest bajecznie przyjemny.
    Baner/udostępnienie TAK http://metheluckygirl.blogspot.com/
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako jjoasia55
    Mój ulubiony kosmetyk to peeling lirene

    OdpowiedzUsuń
  40. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Sadi
    Odpowiedź: Na tę chwilę moim faworytem jest zwykły, najtańszy krem do rąk kupiony w auchan. Służy mi do tego by pozbyć się odruchu obgryzania paznokci. Łatwiej sobie odmówić, gdy na paznokciach i palcach jest nieco kremu. Wtedy gdy chcę świadomie, to sobie przypominam że jest krem, a jeśli nieświadomie daje rękę palce do ust, to okropny krem przypomina mi żeby nie tykać.. ;) Metoda świetna w domu, na mieście na szczęście nawyk zanika - może ta świadomość że ręce są ciągle brudne ^^...
    Baner/udostępnienie TAK www.drunkpriest.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako Marina Michałowska
    Blogroll TAK http://drunkpriest.blogspot.com/p/blogroll.html

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako*: Joanna Mikołajczak (poprzedni komentarz usunęłam, ponieważ chciałam dopisać julciap26 - nie widzę jako kto obserwuję)
    Odpowiedź*:
    Gdybym tu powiedzieć chciała, czym codziennie się smaruję,
    Powiem, że każdego ranka, serum Olay w twarz wklepuję,
    A dlaczego ten kosmetyk? Bo wyglądam po nim ślicznie,
    Total effects mi zapewnia i wygładza błyskawicznie,
    Wszystkie zmarszczki wnet znikają, brak tych mniejszych i mimicznych,
    A po chwili już makijaż robię sobie fantastyczny,
    Ja bez tego kosmetyku, jakoś obejść się nie umiem,
    Moją skórę tak odmładza, że aż trudno to zrozumieć,
    Więc stosuję go codziennie, by się ładnie prezentować,
    Czuję się z tym odmłodzona, po nim mogę się malować.

    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako*: Monika Łaznowska
    Odpowiedź*: Lawendowy krem do stóp od Yves Rocher. Jak dla mnie genialny!!!
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/monikalaznowska/posts/956978471025709?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako: Monika Łaznowska
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: Cathlyn Corvus
    Odpowiedź: perfumy Giordani, perfekcyjny zapach
    Baner/udostępnienie TAK http://dark-inspirations.blogspot.com/ zakładka linki
    Lubię Fanpage TAK jako: Cathlyn Corvus
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 100
      liczę tylko obserwację, gdyż nie widzę polubienia, proszę o screen na ewcius1991@vp.pl
      i banerka niestety nie ,mogę zaliczyć, bo baner to zdjęcie kierujące prosto do rozdania, nawet jako blogroll nie mogę tego podpiąć bo widnieje tylko nazwa bloga, bez linku do niego

      Usuń
  45. Obserwuję jako: Kasia Gadamska
    Odpowiedź: cienie do powiek - nadają oczom magiczny i nieziemski wygląd, sprawiają, że czuję się elegancka.
    Baner/udostępnienie: Nie
    Lubię fanpage: TAK jako Katarzyna Gadamska
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako Basia S
    Odpowiedź: Dove go fresh antyperspirant trawa cytrynowa
    Baner : http://mojasciana.blogspot.com/
    Blogroll http://mojasciana.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako*: Fu Zja
    Odpowiedź*: eyeliner
    Baner/udostępnienie nie
    Lubię Fanpage TAK jako: Mana Kamisaka
    Blogroll nie

    :)

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako*: Kosmetyczny anonimek
    Odpowiedź*: masło do ciała tutti fruti jeżyna & malina

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: Mrs.Rose
    Odpowiedź: Aktualnie moim ulubionym kosmetykiem jest maska do włosów Kallos :)
    Baner/udostępnienie: NIE
    Lubię Fanpage: NIE
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: Kiki Kosmetyki
    Odpowiedź: Tusz do rzęs Essence Lash Princess
    Baner/udostępnienie TAK http://kikiikosmetyki.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako*: Aggi eN
    Odpowiedź*: Moim ulubionym kosmetykiem jest olej kokosowy. Ma cudowny zapach, który mnie odpręża i przywodzi na myśl wakacje. Moje włosy tolerują go jako jedyną "odżywkę", po innych mam gwarantowany przyklap ;) W niedużych ilościach służy również mojej twarzy, używam go również zamiast balsamu do ciała. Niby niepozorny słoiczek a działa cuda :D
    Baner/udostępnienie https://www.facebook.com/aggien1988/posts/1600744363507735?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako: Aggi Sajdak
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako*: Margie
    Odpowiedź*: Ojeej, trudno wybrać. Chyba jednak zostane przy lakierze do paznokci. Nie wyobrażam sobie, aby nie mieć pomalowanych paznokci.
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1482598322068923&id=100009563085580
    Lubię Fanpage TAK jako: Ney Leenka
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako*: Aleksandra Włoch
    Odpowiedź*: Mój ulubiony kosmetyk to tusz do rzęs. Dzięki niemu mogę idealnie podkreślić oczy, dzięki czemu staję się pewną siebie kobietą i mogę zdobywać świat! ;)
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage jako: TAK - Aleksandra Włoch
    Blogroll link: nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 119
      Nie widzę polubienia, proszę o screen na ewcius1991@vp.pl

      Usuń
  54. Obserwuję jako*: Kasia Kot
    Odpowiedź*: Jak każda kobieta uwielbiam kusić długimi, czarnymi rzęsami. Po co jednak marnować czas na malowanie rzęs i brwi, skoro moje oczy same błyszczą z radości płynącej z małych rzeczy? Po co mi mega utrwalający lakier do włosów, jeśli łagodny wietrzyk rozwichrzy moją fryzurę w nieładzie, a mi to w zupełności nie przeszkadza, bo jestem raczej typem sporstmenki niż elegantki? Świetnie dam sobie radę również bez rozświetlacza do twarzy i wcale nie poczuję się przez to mniej atrakcyjną. Dlaczego? Bo moją buzię rozświetlają słoneczne promienie :) Po co mi róż, kiedy moja cera, całkowicie odsłonięta i muskana słoneczkiem szybko nabiera cieplejszego koloru? :) Podkład także nie jest numerem jeden w mojej kosmetyczce – treningi w plenerze, wycieczki rowerowe, długie trasy biegowe to moja pasja. Cóż, podkład na niewiele zda się podczas mojego aktywnego trybu życia, bo szybko spłynie i nic z niego nie zostanie :) Ale jest coś, co zawsze znajdzie miejsce w mojej kosmetyczce, torebce, czy kieszeni… kosmetyk tak banalny, a jak bardzo potrzebny. Zwykła, matowa pomadka ochronna (najlepiej ta z Maybelline :-)), która pokoloruje moje usta delikatną nutą bladego różu i pomoże mi je nawilżyć, zarówno zimą, jak i latem. Kosmetyk, który podkreśli naturalność i dziewczęcość, którą chcę bić każdego dnia :)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/kaskosek/posts/1505119033144442
    Lubię Fanpage TAK jako Kasia Kot
    Blogroll NIE

    Pozdrawiam :-)

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: Pistacjowa Natalia
    Odpowoedź: Moimi ulubionymi kosmetykami są różnego rodzaju peelingi do ciała. Szczególnie podobają mi się aloesowy, solny oraz czekoladowy. Moimi ulubionymi markami są Joanna, Eveline oraz Natura. Uwielbiam je testować i sprawdzać skuteczność na mojej skórze.
    Baner: NIE
    Lubię fanpage: TAK jako: Natalie Gąsiorek
    Blogroll: NIE

    Powodzenia wszystkim:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 123
      Nie widzę polubienia, proszę o screen na ewcius1991@vp.pl
      Tobie również powodzenia ;)

      Usuń
  56. Obserwuję jako Paulina Stachyra
    Odpowiedź: tusz do rzęs L'oreal False Lash Wings Intenza
    Baner/udostępnienie TAK https://plus.google.com/103990863907004917634/posts/8xAJaCfagL1
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako*: nr147
    Odpowiedź*: Mój ulubiony kosmetyk to krem-żel przeciw niedoskonałościom firmy Yves Rocher.
    Baner/udostępnienie TAK/ https://plus.google.com/u/0/112502117553488530889/posts/29C3Chzg8xx
    Lubię Fanpage TAK jako: Natalia Rzepka
    Blogroll: NIE

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako*: Edyta Maculewicz
    Odpowiedź*: błyszczyk do ust
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Edyta Maculewicz-Staszewska
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuje jako: inmemoriaa
    Odpowiedź: moim ulubionym kosmetykiem są różnego rodzaje masła do ciała i balsamy. Dzięki nim moge poczuć się zadbana i piękna. Kiedy mam gorszy dzień,jestem zmęczona,rozdrażniona to wskakuję pod prysznic a potem używam ulubionego balsamu, humor odrazu o niebo lepszy :) Zapachów jest cała masa,choć ja najbardziej lubię te owocowe :)
    Baner/udostępnienie: nie
    Lubie fanpage: nie
    Blogroll: nie

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako*: Adrianna Karpowicz (od dawna)
    Odpowiedź*: Moim ulubionym kosmetykiem, o ile można go do nich zaliczyć jest mgiełka zapachowa do ciała z THe Body shop o zapachu grejpfruta. Absolutnie choruję na ten zapach. Towarzyszy mi w każdej stresowej sytuacji, czy też melancholijnej. Poprawia mi humor , dodaje pewności siebie i relaksuje. Ot, taki czarodziej :P
    Baner/udostępnienie NIE
    Lubię Fanpage TAK jako : Adrianna Karpowicz (od dawna)
    Blogroll nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 132
      Ale do polubienia proszę o screen na ewcius1991@vp.pl bo nie widzę ;)

      Usuń
  61. Obserwuję jako: olapiotrowska
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem jest korektor ideal flawless CC z AVONU Spf 20 ;)

    OdpowiedzUsuń
  62. obs-Magdalena B
    odp: Moim ulubionym kosmetykiem jest czarny eyeliner z wibo bo świetnie podkreśla moje oko i naprawdę jest długotrwały ;)
    FB-Magdalena Bła..

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. rozdanie skończyło się rok temu ;) ale może w aktualnym się poszczęści ;)

      Usuń

Dziękuję za każdy komentarz ❀
Masz ciekawe rozdanie?
obserwacja za obserwacje (czynnie)
Zostaw namiary