☃Obserwatorzy☃

niedziela, 12 lipca 2015

Konkurs 12.07-12.08

Nowa Zabawa !

Tym razem sami wybieracie o co gracie ;)

Im więcej warunków spełnicie, tym Wasze szanse się zwiększają, a jednoczeście, gdy wygracie otrzymacie więcej upominków ;)



Z zestawu powyżej wybieracie sobie dwie dowolne produkty ;)

  1. Cztery Pory Roku - przyspieszacz wysychania lakieru
  2. My Secret - cienie do powiek Hot colors shake colors
  3. La Rive - perfumy Madame in Love
  4. Yankee Candle - wosk Shea butter
  5. Oriflame - kremowy cień do powiek Shimmer taupe
  6. Oriflame - wazelina o zapachu róży
  7. Oriflame - róż w kremie Pink glow
  8. Oriflame - błyszczyk Cool pink
  9. Oriflame - Power shine pomadka w kredce Golden gloss
  10. Maybelline - pędzel do podkładu
  11. Yankee Candle - wosk Wedding day
  12. Paese - lakier 397 jasny róż
  13. Oriflame - kohl kredka do oczu Nude
  14. My Secret - cienie do powiek Natural beauty Party time

Z tego zestawu wybieracie dowolną rzecz za każde udostępnienie jedną. Jeśli umieścicie baner na swoim blogu z podlinkowaniem do konkursu, umieścicie link na Facebooku lub Google + :)

  1. Dowolne kolczyki wykonane przeze mnie
  2. Zniżka 25 % na turban termalny firmy Hair SPA
  3. Oriflame - naklejki na paznokcie
  4. Oriflame - balsam do ust Fresh berry (swatchowany)
  5. Oriflame - pilniczki do paznokci
  6. Oriflame zapachowe mydełko


Z zestawu powyżej korzystacie, jeśli lubie Fanpage oraz/lub dodajecie do blogrolla. Za każdą opcję jedna wybrana rzecz.

  1. Perfecta - złote serum rozgrzewające do ciała na cellulit
  2. Unimil Skin - prezerwatywa
  3. Donegal - podwójna temperówka kosmetyczna
  4. Oriflame - saszetka szamponu przeciwstarzeniowego
  5. Cartier - próbka wody toaletowej Declaration
  6. Perfecta - Serum c-forte intensywnie regenerujące

 Zdjęcie banerkowe:


Zasady:
Regularnie prowadzić blog nie rozdaniowy *
Obserwować blog publicznie *
Podać adres swojego bloga *
Wybrać nagrody *
Odpowiedzieć na pytanie *: O czym byś chciała czytać na moim blogu?



Dodatkowo można:
Baner/udostępnienie +1
Lubienie Acne skin +1
Blogroll +1


WZÓR ZGŁOSZENIA:
Obserwuję jako*:

Adres Twojego bloga*:
Wybieram*:
Odpowiedź*:
Baner/udostępnienie TAK/NIE link
Lubię Fanpage TAK/NIE jako:
Blogroll TAK/NIE link




Regulamin:
* candy trwa od 12.07 do 12.08
* wyniki pojawią się do 2 dni od zakończenia candy
* nagrody wysyłam na terenie Polski
* wylosowana osoba ma 5 dni na wysłanie maila z adresem

* biorąc udział w candy akceptujesz regulamin i wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 poz.883)
* nie stosuje sie przepisów ustawy z dnia 29 lipca 1992r. o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004r. Nr  4 poz. 27 z późn. zm.)

43 komentarze:

  1. Obserwuję jako*: Milena M
    Adres Twojego bloga*: http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/
    Wybieram*: zdjęcie 1: 3 i 9, zdjęcie 2: 6, zdjęcie 3: 6,
    Odpowiedź*: Chętnie poczytam recenzje kolorówki, pooglądam haule zakupowe, ulubieńców miesiąca, pomysły DIY
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/milena.mn.3/posts/910043315721242?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK Milena EM
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako*: Agnieszka Winciorek
    Adres Twojego bloga*: liveagi.blogspot.com
    Wybieram*: zdjęcie 1: 3, zdjęcie 2: 3 zdjęcie 3: 3
    Odpowiedź*: Jak dla mnie recenzję są bardzo ciekawe, dodałabym może coś o Tobię np pasji, albo to co ostatnio polecasz.. może jakie kosmetyki są twoim must have albo co lub kto jest twoim guru kosmetycznym ;-)
    Baner TAK liveagi.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako: Agnieszka Winciorek
    Blogroll TAK liveagi.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Baner i blogroll na: http://pielegnacyjnarewolucja.blogspot.com/
      Adres bloga: http://pielegnacyjnarewolucja.blogspot.com/

      Zmiana adresu bloga ;-)

      Usuń
  3. Obserwuję jako: sylwiaxd96
    Adres Twojego bloga: http://maly-swiat-kolorowki.blogspot.com/
    Wybieram: zdj 1: 4 i 14, zdj 2: 5
    Odpowiedź: chętnie popatrzyłabym sobie na jakieś makijaże w Twoim wykonaniu :D
    Baner/udostępnienie TAK http://maly-swiat-kolorowki.blogspot.com/
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako*: Magdalena Pasek
    Adres Twojego bloga*: http://madziatestuje.blogspot.com/
    Wybieram*: 1: 4,11 2: 6 3: 1
    Odpowiedź*: Chciałabym zobaczyć na Twoim blogu challenge- np pomieszany makijaż ;)
    Baner/udostępnienie TAK http://madziatestuje.blogspot.com/p/rozdania_8.html
    Lubię Fanpage TAK Magdalena Pasek
    Blogroll Nie

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako*: Beauty B.
    Adres Twojego bloga*:http://beautybeauty2003.blogspot.com/
    Wybieram*: Zdj. 1:6, zdj. 2: 4, zdj.3: 6
    Odpowiedź*: Na Twoim blogu chciałabym czytać o tym jak walczyć z trądzikiem.
    Baner/udostępnienie TAK: http://beautybeauty2003.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK: Beauty .
    Blogroll" Nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przydałoby się żebym coś naskrobała skoro nawiązuję do tych problemów ale jak sama sobie na razie nie potrafię pomóc żeby okiełznać twarz :(. ale pomyślę nad postami przedstawiającymi co używałam i co mi np nie służyło a co minimalnie pomagało ;)

      Usuń
  6. Obserwuję jako*:Naughty Girl
    Adres Twojego bloga*:http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    Wybieram*: I: 3, 11 II: 1 III: 3, 5
    Odpowiedź*: chciałabym abyś np. raz na miesiąc robiła TAG ;)
    Baner/ http://joanna-giovanna.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK/Naughty Girl
    Blogroll TAK/http://joanna-giovanna.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako*: jo-jo-a
    Adres Twojego bloga*: http://malinowyskarbiec.blogspot.com/
    Wybieram*: zdjęcie 1: 1, 10; zdjęcie 2: 4
    Odpowiedź*: Hmm chciałabym zobaczyć jakieś wariacje z makijażem
    Baner: tak http://malinowyskarbiec.blogspot.com/
    Lubię Fanpage nie
    Blogroll nie

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako*: Kinga Bylina
    Adres Twojego bloga*: http://rytmmojegozycia.blogspot.com/
    Wybieram*:
    - Z zestawu 1 :
    Oriflame - kohl kredka do oczu Nude
    My Secret - cienie do powiek Natural beauty Party time
    - Z zestawu 2 :
    Dowolne kolczyki wykonane przeze mnie
    Oriflame - naklejki na paznokcie
    Oriflame - balsam do ust Fresh berry (swatchowany)
    - Z zestawu 3 :
    Unimil Skin - prezerwatywa
    Perfecta - Serum c-forte intensywnie regenerujące
    Odpowiedź*: Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o Twoich włosach, pielęgnacji itp ;)
    Baner/udostępnienie TAK
    - baner : http://rytmmojegozycia.blogspot.com/
    - na Google+ : https://plus.google.com/102827003893434427357/posts/5LSCVPi9fQ9
    - Facebook : https://www.facebook.com/avonkonsultantkalubelskie/posts/950819324982138
    Lubię Fanpage TAK jako : Rytm Mojego Życia
    Blogroll TAK http://skinandtheacne.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  9. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  10. rozdanie opublikowane, powodzenia:)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: xkeylimex
    Adres Twojego bloga: www.xkeylimex.blogspot.com
    Wybieram: Z pierwszego zestawu 3 i 4 (perfumy LaRive i wosk YC Shea Butter), z drugiego zestawu 6 (zapachowe mydełko Oriflame), z trzeciego zestawu 3 (temperówka).
    Odpowiedź: Zawsze uważałam, że to c publikujemy na własnym blogu to nasza osobista sprawa i jeśli Tobie podoba się publikowanie tego i tamtego, to jest to tylko i wyłącznie Twoja sprawa :) Jeśli jednak mogłabym wybierać, to bardzo chętnie poczytałabym o jakiś niekosmetycznych sprawach - coś o ważnych dla Ciebie miejscach, przemyśleniach na różne tematy, sztuczki pani domu, przepisy kulinarne, itp. Fajne jest wszystko to, co urozmaica treść bloga :)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/kaylime/posts/1178023418892969?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako Kachna Plaszewska
    Blogroll nie

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako*: Verierra
    Adres Twojego bloga*: verierra.blogspot.com
    Wybieram*: zdjęcie 1: 3 i 10, zdjęcie 2: 4 zdjęcie 3: 1
    Odpowiedź*: Uwielbiam wszelkiego rodzaju wishlisty i must have, więc z radością bym poczytała coś o tym :) Poza tym może jakieś pomysły na prezenty?
    Baner TAK verierra.blospot.com
    Lubię Fanpage TAK jako: Daria Naprawa
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako*: Verierra
    Adres Twojego bloga*: verierra.blogspot.com
    Wybieram*: zdjęcie 1: 3 i 10, zdjęcie 2: 4 zdjęcie 3: 1
    Odpowiedź*: Uwielbiam wszelkiego rodzaju wishlisty i must have, więc z radością bym poczytała coś o tym :) Poza tym może jakieś pomysły na prezenty?
    Baner TAK verierra.blospot.com
    Lubię Fanpage TAK jako: Daria Naprawa
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  14. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako*:Emibloguje
    Adres Twojego bloga*:http://emibloguje.blogspot.com
    Wybieram*:3 i 14,za baner 4, za FB 5
    Odpowiedź*: chciałabym poczytać o pielęgnacji włosów
    Baner/udostępnienie TAK http://emibloguje.blogspot.com/p/blog-page_31.html
    Lubię Fanpage TAK Emibloguje
    Blogroll TAK

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Kejt
    Adres bloga: www.xkasia.blogspot.com
    Wybieram: 3 i 7, za baner 4.
    Odpowiedź: Chciałabym czytać więcej o pielęgnacji cery trądzikowej :-)
    Baner na: www.xkasia.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako*: Moskwa
    Adres Twojego bloga*: http://moskwasworld.blogspot.com/
    Wybieram*: Pierwszy zestaw : 3 i 10, drugi 4 (banner), trzeci 3 (za FB)
    Odpowiedź*: Na Twoim blogu chciałabym czytać jeszcze więcej o pielęgnacji włosów i zdecydowanie o tym jak spędzasz wolny czas itp. :) I np. Jak zrobić "coś z niczego" :)
    Baner/udostępnienie TAK http://moskwasworld.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako : Karolina Moskwa
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako*: Essalii
    Adres Twojego bloga*: http://letyourhairdown00.blogspot.com/
    Wybieram*: I: 8,13, II: 3,4, III: 3,6
    Odpowiedź*: Mnie najbardziej interesuje pielęgnacja włosów (i wszystko co z nimi związane oraz paznokcie.
    Baner/udostępnienie TAK http://letyourhairdown00.blogspot.com/ + https://www.facebook.com/profile.php?id=100007658775193&fref=nf
    Lubię Fanpage TAK jako: Ania Kl
    Blogroll TAK http://letyourhairdown00.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako*: Eva Pe
    Adres Twojego bloga*: http://ladyinblack69.blogspot.com/
    Wybieram*: I: 3, 9 , II: 3, III: 6.
    Odpowiedź*: Najchętniej popatrzyłabym na makijaże.
    Baner/udostępnienie TAK na pasku bocznym bloga http://ladyinblack69.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK jako Lady in Black
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako*: Wnętrze Kosmetyczki
    Adres Twojego bloga*: http://wnetrzekosmetyczkiu.blogspot.com/
    Wybieram*: 3,4-----5------5
    Odpowiedź*: Uwielbiam wszelkie recenzje poświęcone pielęgnacji włosów i ciała :)
    Baner/udostępnienie TAK http://wnetrzekosmetyczkiu.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK Ewelina P
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako*: Sylwia Bomba
    Adres Twojego bloga*: -
    Wybieram*: z zestawu 1: La Rive - perfumy Madame in Love, z zestawu 2 : dowolne kolczyki, z zestawu 3:Cartier - próbka wody toaletowej Declaration
    Odpowiedź*: Najbardziej interesują mnie nowości kosmetyczne oraz posty związane z pielęgnacją włosów.
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sylvia.bomba.5/posts/437931646412176?pnref=story
    Lubię Fanpage TAK jako: Sylvia Bomba
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  22. Ciekawy sposób przyznawania nagród. Bardzo oryginalny, biorę udział :) A może się poszczęści ^^

    Obserwuję jako: Sadi
    Adres Bloga: www.drunkpriest.blogspot.com
    Wybieram: Pierwszy zestaw - 3 i 14. Drugi zestaw - 4 i 5 i 6. Trzeci zestaw - 2 i 3
    Odpowiedź: O testowaniu różnych produktów z zagranicy. Np coś z Japonii bo tam mają niezwykle oryginalne produkty. Może jakaś szczotka do włosów się znajdzie, która po dodaniu wody jest ozdobą do włosów xD...
    Udostępnienia:
    Facebook: https://www.facebook.com/zagisama/posts/914593488586240
    Google + : https://plus.google.com/105606447864822455611/posts/Ve53rB1K4pf
    Banner: www.drunkpriest.blogspot.com

    Na FB lubię jako: Marina Michałowska
    Blogroll: http://drunkpriest.blogspot.com/p/blogroll.html

    Uf tyle tego że mam nadzieję że nic nie pominęłam ;)

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako*: Sabi S.
    Adres Twojego bloga*:isthemagichereforever.blogspot.com/
    Wybieram*:
    3. La Rive - perfumy Madame in Love
    9. Oriflame - Power shine pomadka w kredce Golden gloss
    4.Oriflame - balsam do ust Fresh berry (swatchowany)
    5.Oriflame - pilniczki do paznokci
    1.Perfecta - złote serum rozgrzewające do ciała na cellulit
    6. Perfecta - Serum c-forte intensywnie regenerujące
    Odpowiedź*:Trądzikowe recenzje, a raczej co używaś i wiesz że pomogło/pomaga. A co jest totalnym bublem i nie radzisz zakupu. Przy okazji takich postów, może którka charakterystyka cery by móc łatwiej sobie uzmysłowić czy i dla którejś z nas by było czymś co warto sprawdzić. Taką serię może.
    Baner TAK isthemagichereforever.blogspot.com/
    Udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sabi.sabiii/posts/1115410428488364
    Lubię Fanpage TAK jako: Sabi Si
    Blogroll TAK isthemagichereforever.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako*: włosovelove.
    Adres Twojego bloga*: http://wlosovelove.blogspot.com
    Wybieram*: zdj pierwsze - 9, 10
    zdj drugie - 6
    zdj trzecie - 1,6
    Odpowiedź*: Najbardziej lubię czytać haul'e kosmetyczne ;)
    Baner/udostępnienie TAK http://wlosovelove.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK Syndia D.
    Blogroll TAK http://wlosovelove.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Anna Czarnecka
    Adres Twojego bloga: zbieraniegadzetow.blog.pl
    Wybieram :
    zdj pierwsze: 1,3
    zdjęcie drugie: 1,3
    zdjęcie trzecie 3,5
    Odpowiedź : najbardziej lubię czytać o zdobieniu pazurków i makijażu tj kosmetykach :)
    Baner na fb: https://www.facebook.com/anna.czarnecka.121/posts/625027717600371
    Baner na blogu: zbieraniegadzetow.blog.pl
    Lubię Fp Tak Anna Czarnecka
    Blogroll: Tak zbieraniegadzetow.blog.pl

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako*: zaczarowanaa
    Adres Twojego bloga*: www.me-and-my-passions.blogspot.com
    Wybieram*: Zestaw 1: 3 i 14 (perfumy, cienie my secret), zestaw 2: 5 (pilniczki)
    Odpowiedź*: Lubię czytać na blogach też wpisy nie kosmetyczne od czasu do czasu jak mobile mixy tak zwane, przeglądy kulturalne - co ostatnio ciekawego ktoś obejrzał, przeczytał itp, ulubieńców :)
    Baner na blogu TAK www.me-and-my-passions.blogspot.com
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń

  27. Obserwuję jako*: swiaturody159
    Adres Twojego bloga*: http://swiaturody159.blogspot.com
    Wybieram*:
    Zdj pierwsze: 3 i 4
    Zdj drugie: 6
    Zdj trzecie: 1 i 5
    Odpowiedź*: Najchętniej czytam posty typu denka, nowości. Bardzo lubię także posty np o trikach makijażowych. Lecz oczywiście to głównie recenzje sprawiaja, że mogę bliżej poznać dany kosmetyk. :)
    Baner/udostępnienie TAK http://swiaturody159.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK Świat Urody
    Blogroll TAK http://swiaturody159.blogspot.com

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako*: Samsils
    Adres Twojego bloga*: http://forliveop.blogspot.com/
    Wybieram*: 9 i 11,6,5
    Odpowiedź*: Bardzo lubię czytać recenzję, jakieś nowości (haul) i bardzo lubię jakieś porady makijażowe
    Baner/udostępnienie TAK http://forliveop.blogspot.com/ po prawej
    Lubię Fanpage TAK jako Sandra Czernik
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako*: Mariska93
    Adres Twojego bloga*: www.psychodelax3.blogspot.com
    Wybieram*:
    - La Rive - perfumy Madame in Love
    - Oriflame - kremowy cień do powiek Shimmer taupe
    - Oriflame zapachowe mydełko
    - Cartier - próbka wody toaletowej Declaration
    Odpowiedź*: przede wszystkim o recenzjach kosmetyków - kolorówki; uwielbiam to!
    Baner TAK www.psychodelax3.blogspot.com na dole strony ;)
    Lubię Fanpage TAK jako Anita Sadło
    Blogroll NIE

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: nika
    Adres Twojego bloga: www.porcelanovvy.blogspot.com
    Wybieram: 10 i 14
    Odpowiedź: Przede wszystkim jak najwięcej praktycznych informacji. Co warto kupić, a czego nie - co ma cenę adekwatną do jakości, a co stanowi po prostu zwykły bubel. Warto by też pisać o tańszych zamiennikach drogich produktów, jako że nie każdego stać na markowe kosmetyki. Może jakieś tutoriale lub coś z serii DIY? Dzięki takim postom czytelnicy będą mogli wykorzystać Twoje porady w praktyce i tym samym częściej odwiedzać Twojego bloga. :)
    Baner/udostępnienie: tak (http://porcelanovvy.blogspot.com/p/probuje-szczescia.html)
    Wybieram: 4
    Lubię Fanpage: nie
    Blogroll: nie
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  31. WZÓR ZGŁOSZENIA:
    Obserwuję jako*: Joasia eR
    Adres Twojego bloga*: nimkupisz.blogspot.com
    Wybieram*: zdj1 - 2,11 , zdj2 - 6, zdj 3 - 6
    Odpowiedź*: Z przyjemnością poczytałabym recenzję kosmetyków pielęgnacyjnych do ciała, no i jak najwięcej o kosmetykach do cery z problemami ;D
    Baner/udostępnienie TAK nimkupisz.blogspot.com
    Lubię Fanpage TAK jako: Joasia Ruszko
    Blogroll /NIE link

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako*: Serenitka B
    Adres Twojego bloga*: http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Wybieram*: Maybelline - pędzel do podkładu, La Rive - perfumy Madame in Love, Oriflame - balsam do ust Fresh berry, Oriflame - pilniczki do paznokci, Oriflame zapachowe mydełko, Perfecta - złote serum rozgrzewające do ciała na cellulit, Perfecta - Serum c-forte intensywnie regenerujące
    Odpowiedź*: Chętnie poczytałabym o kosmetykach do danych kwot np: Jakie dobre kosmetyki można kupić np do 20 zł tak aby były na każdą kieszeń:)
    Baner TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    udostępnienie TAK na fb :https://www.facebook.com/monika.bochman/posts/1015075475199190?pnref=story
    na Google+: https://plus.google.com/u/0/118252643667994991897/posts/3GP9gHntvaD
    Lubię Fanpage TAK jako: Monika Bochman
    Blogroll TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako*: frau
    Adres Twojego bloga*: http://anusia93.blogspot.com/
    Wybieram*: zdjęcie 1: 3 i 10, zdjęcie 2: 4, zdjęcie 3: 1 i 5,
    Odpowiedź*: wszystko na temat radzenia sobie z trądzikiem, o pielęgnacji włosów, pomysły DIY,
    Baner/udostępnienie TAK baner http://anusia93.blogspot.com/
    Lubię Fanpage TAK Anna Karolina Niemiec
    Blogroll TAK http://anusia93.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako*:Truskakwowy Świat
    Adres Twojego bloga*:http://truskawkowyswiat123.blogspot.com/
    Wybieram*:
    zdjęcie 1:2 i 3
    zdjęcie 2:4 i 6
    zdjęcie 3:3 i 6
    Odpowiedź*:Uwielbiam nowości i denka,dlatego tez to bym chciała poczytać:)
    Baner/udostępnienie TAK
    http://truskawkowyswiat123.blogspot.com/
    https://plus.google.com/111174662810664971644/posts/4fPA6FmH2EB
    Lubię Fanpage TAK jako Dorota Walczak
    Blogroll TAK http://truskawkowyswiat123.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako*:Truskakwowy Świat
    Adres Twojego bloga*:http://truskawkowyswiat123.blogspot.com/
    Wybieram*:
    zdjęcie 1:2 i 3
    zdjęcie 2:4 i 6
    zdjęcie 3:3 i 6
    Odpowiedź*:Uwielbiam nowości i denka,dlatego tez to bym chciała poczytać:)
    Baner/udostępnienie TAK
    http://truskawkowyswiat123.blogspot.com/
    https://plus.google.com/111174662810664971644/posts/4fPA6FmH2EB
    Lubię Fanpage TAK jako Dorota Walczak
    Blogroll TAK http://truskawkowyswiat123.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz ❀
Masz ciekawe rozdanie?
obserwacja za obserwacje (czynnie)
Zostaw namiary