☃Obserwatorzy☃

sobota, 24 grudnia 2016

Wygraj wybrany wosk Yankee Candle


Tym razem przygotowałam dla Was woski z mojego domowego pudełeczka. Jedna osoba będzie miała okazję bliżej zapoznać się z wybranym zapachem wosku Yankee Candle. Wiele jest ich zwolenników, więc może mam jakiś zapach, który chcielibyście poznać lub już znacie i lubicie i chcielibyście mieć jeszcze jeden ;) Więc do dzieła kochani!



Do wyboru jest 8 zapachów:
  1. Clean Cotton » rześka linia zapachowa » świeże pranie, kwiaty, cytryna
  2. Shea Butter » rześka linia zapachowa » masło shea
  3. Ginger Dusk » owocowa linia zapachowa » cytrusy, imbir
  4. Candy Cane Lane » okolicznościowa linia zapachowa » mięta pieprzowa, ciasteczka, waniliowy lukier
  5. Christmas Garland » okolicznościowa linia zapachowa » świeżo ścięte drzewo sosnowe, żurawina
  6. Midsummer's Night » rześka linia zapachowa » piżmo, paczula, szałwia, drewno mahoniowe
  7. Wild Fig » owocowa linia zapachowa » figa
  8. Cassis » owocowa linia zapachowa » czarna porzeczka
Wystarczy:
  • obserwować blog;
  • wybrać wosk;
  • podpowiedzieć, jakie konkretne filmiki mogłabym nagrywać na YT;

Dodatkowo można:
  • Baner/udostępnienie +1
  • Osobny post lub wzmianka w poście +1
  • Lubienie Acne skin +1
  • Blogroll +1
  • Follow Instagram +1
  • Podać mail kontaktowy (jeśli chcesz abym to ja napisała)

WZÓR ZGŁOSZENIA:
Obserwuję jako*:
Wybieram*: 

Odpowiedź*:
Baner/udostępnienie (link):
Post/wzmianka (link):
Lubię Fanpage jako:
Blogroll (link):
Lubię Instagram jako:
mail:

Regulamin: * rozdanie trwa od publikacji 24.12 do 22.01 do północy
* wyniki pojawią się do 2 dni od zakończenia rozdanie w nowej notce
* nagrody wysyłam na terenie Polski, jeśli mieszkasz poza granicami, możesz podać adres rodziny/znajomych z Polski
* wylosowana osoba ma 5 dni na wysłanie maila z adresem
* biorąc udział w candy akceptujesz regulamin i wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 poz.883)
* nie stosuje się przepisów ustawy z dnia 29 lipca 1992r. o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004r. Nr  4 poz. 27 z późn. zm.)


27 komentarzy:

  1. Obserwuję jako*: Gosia Woźniak
    Wybieram*: Cassis
    Odpowiedź*: Myślę, że dobrym pomysłem byłoby nagrywanie filmików z recenzją produktów, czyli skleiłabyś kawałki z tym jak np wyglądała skóra przed a potem po jakimś czasie używania. Brakuje takich recenzji z bezpośrednim pokazaniem efektów.
    Baner/udostępnienie (link): http://body-hair-life.blogspot.com
    Post/wzmianka (link): -
    Lubię Fanpage jako: Gosia Woźniak
    Blogroll (link): -
    Lubię Instagram jako: gosiawozniak1998
    mail: gosiawozniak1998@interia.eu

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako*: swiaturody159
    Wybieram*: Cassis
    Odpowiedź*: - Filmiki z recenzją kosmetyków - może być np. TOP 3 balsamów do ciała (innych kosmetyków) w jednym filmiku, "na żywo" pokazanie konsystencji itp.
    - Rozpakowywanie jakiegoś BOXa, jeśli akurat sobie zamówiłaś
    Myślę, że z czasem byś zobaczyła jakie filmiki cieszą się największą popularnością i co najważniejsze, jakie Tobie się nagrywa najlepiej. ;)
    Baner/udostępnienie (link): http://swiaturody159.blogspot.com
    Post/wzmianka (link): - - -
    Lubię Fanpage jako: - - -
    Blogroll (link): http://swiaturody159.blogspot.com
    Lubię Instagram jako: swiaturoody
    mail: swiaturody159@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako*: Nottooserious Blog
    Wybieram*: Midsummer's Night
    Odpowiedź*: - Bardzo lubię oglądać wszelkiego rodzaju tutoriale, tzw. krok po kroku. Recenzję kosmetyków oczywiście jak najbardziej.
    Lubię Fanpage jako: Not too serious blog
    mail: nottoseriousblog@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako*: Kinia Ragazza
    Wybieram*: Midsummer's Night
    Odpowiedź*: Myślę, że mogłabyś nagrać coś w stylu codziennej pielęgnacji cery, ciała itp lub night/morning routnine
    Baner/udostępnienie (link): http://ragazza99.blogspot.com/
    Post/wzmianka (link): nie
    Lubię Fanpage jako: nie
    Blogroll (link): nie
    Lubię Instagram jako: ragazzablog99
    mail: ragazzablog99@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako*: Sklerotyczka Przepiórka
    Wybieram*: Midsummer's Night
    Odpowiedź*: Jeżeli chesz nagrywać filmiki na yt to na pewno powinny być tam takie filmiki jak denko, ulubieńcy, testowanie na żywo i pokazywanie zawartości boksów kosmetycznych. To tylko takie moje sugestie i zdanie na ten temat :)
    Lubię Fanpage jako: Kasia Przepiórka
    Lubię Instagram jako: Sklerotyczka666
    mail: sklerotyczkabyprzepiorka@gmail.com

    Pozdrawiam! ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako*: Wero Nika
    Wybieram*: Midsummer's Night
    Odpowiedź*: Może filmiki z opisem kosmetyków, Twoje zdanie na ich temat
    Baner/udostępnienie :https://plus.google.com/u/0/107136772693753931985/posts/5oS5NQytLSX?sfc=true
    Lubię Instagram jako: weraa517
    mail: ronni09876@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako*: Ola Grudzień
    Wybieram*: Ginger Dusk
    Odpowiedź*: Myślę, że mogłabyś nagrywać recenzje kosmetyków, ja najczęściej oglądam właśnie to na yt ;) Ale także haule i denka. Powodzenia z zakładaniem kanału, youtube to zawsze świetny pomysł :)
    Baner/udostępnienie (link): https://plus.google.com/101847224754205832736/posts/1myYcxyqdjC?sfc=false
    Lubię Fanpage jako: Ola Grudzień
    Lubię Instagram jako: uroczek
    mail: uroczek17@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  9. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako*: Zaczytana56 MamaDela
    Wybieram*: Candy Cane Lane
    Odpowiedź*: Filmiki z opiniami o kosmetykach, które akurat masz okazję próbować i polecanie innym tych dobrych
    Baner/udostępnienie (link): https://plus.google.com/u/0/105698218508894857875/posts/cj1uBgZbhTL?sfc=true
    Post/wzmianka (link): -
    Lubię Fanpage jako: -
    Blogroll (link):
    Lubię Instagram jako: -
    mail: dela56ad.wrob@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  11. obs-Magdalena B
    Wybieram*: Candy Cane Lane
    filmiki o takich a skutecznych kosmetykach
    lady1307@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako*: Łucja K.
    Wybieram*: Shea Butter
    Odpowiedź*: Porównania kosmetyków o podobnym działaniu (a np. z różnych firm, o różnej cenie)
    mail: lucja.kostrzewa@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako*: V E R I E R R A
    Wybieram*: Midsummer's Night
    Odpowiedź*: Proponuję jakieś rutyny, może poranna nocna itp :)
    Baner/udostępnienie (link): http://verierra.blogspot.com/
    Post/wzmianka (link): -
    Lubię Fanpage jako: Daria Naprawa
    Blogroll (link): -
    Lubię Instagram jako: -
    mail: verierra@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: hops hops
    Cassis » owocowa linia zapachowa » czarna porzeczka
    Proponuję: pytania i odpowiedzi, dni z Tobą, outfity, makijaże, haule zakupowe.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Angela Pe
    Wybiream: Shea Butter
    Odpowiedź: Chętnie lubię oglądać filmiki, w których pokazane jest malowanie twarzy bądź pazurków :)
    mail: zafrikooo@prokonto.pl

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: xxxkarolajnxxx
    Wybieram: Cassis
    Odpowiedz: Filmiki dotyczące pielęgnacji włosów oraz dobre i tanie zamienniki drogich kosemtyków :)
    Baner/udostępnienie (link): https://plus.google.com/u/0/108779462129495961791/posts/hNPkgnRNqrH?sfc=true
    Post/wzmianka (link):
    Lubię Fanpage jako: Karolina Burdalińska
    Blogroll (link):
    Lubię Instagram jako: kaaarolajnnnn
    mail: karolinaa060898@wp.pl
    dodatkowo obserwuje na google+ i subskrybuje kanał na yt :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako*: Ayuna Chan (już od dłuższego czasu :) )
    Wybieram*: Midsummer's Night
    Odpowiedź*: Jeżeli uwielbiasz kosmetyki i najlepiej czujesz się w takim temacie, oczywiste jest to abyś nagrywała właśnie o tym. Widzowie przez ekran czują pasję, jaką pała vloger do swojego tematu kanału :) Jeżeli chodzi o konkretne propozycje, to ja najchętniej oglądam recenzje i zamienniki droższych produktów, na równie dobre a tanie. Myślę, że dobrym pomysłem były by też jakieś ciekawe challenge czy wyzwania, typowo urodowe. Można by wymyślić wiele :) Sama mam ochotę zacząć nagrywać na yt! :)
    Baner/udostępnienie (link): ayuna-chan.blogspot.com w biorę udział
    Lubię Fanpage jako: Klaudia Lisowska (już od dawna)
    Instagram: hi_ayuna (już od dawna :) )
    Lubię Instagram jako: mail: neko_chan@vip.onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako*: W pogoni za ideałem
    Wybieram*: Clean Cotton
    Odpowiedź*: Ja bardzo lubię oglądać filmiki kosmetyczne, więc proponuję właśnie takie, szczególnie jak można poprawić sobie cerę, za niskie pieniądze
    Baner/udostępnienie (link): http://w-pogoni-za-idealem.blogspot.com/
    Post/wzmianka (link): nie
    Lubię Fanpage jako: W pogoni za ideałem - strona
    Blogroll (link): nie
    Lubię Instagram jako: kaaarollliiinaaa
    mail: idz_pocwiczyc@poczta.fm

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako*: Pietrucha
    Wybieram*: Midsummer's Night
    Odpowiedź*: Kosmetyczne, z opiniami, recenzjami :) Na pewno ciekawymi filmikami byłyby te, w których testujesz coś, a na koniec zdajesz relację i oceniasz kosmetyk HIT/BUBEL :) No i challenge makijażowe! :)
    Baner/udostępnienie (link):https://myfantasyandme.blogspot.com/
    Post/wzmianka: nie
    Lubię Fanpage jako: Angelika K...
    Blogroll (link):nie
    Lubię Instagram jako: Pietrucha_k
    mail: angelika120@amorki.pl

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako*: rudy włos
    Wybieram*: Wild Fig
    Odpowiedź*: Makijaży na YT jest mnóstwo, może szczegółowe recenzje kosmetyków i gadżetów, może recenzje drogeryjnych kosmetyków, bo wiele dziewczyn pokazuje drogie i luksusowe marki, na które wiele dziewczyn nie stać
    Baner/udostępnienie (link): rudywlos.blogspot.com zakładka banery
    Post/wzmianka (link):
    Lubię Fanpage jako: Kasia S
    Blogroll (link):
    Lubię Instagram jako: mail: rudy_wlos

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako*: Beata Kandzia
    Wybieram*: Candy Cane Lane » okolicznościowa linia zapachowa » mięta pieprzowa, ciasteczka, waniliowy lukier
    Odpowiedź*: Mogłabyś nagrywać na YT filmiki z polecanymi kremami do twarzy, które są sprawdzone i według Ciebie dobre :)
    Baner/udostępnienie (link): https://plus.google.com/u/0/110061712332260582292/posts/UjvjTxqiJjp?sfc=false
    Post/wzmianka (link): -
    Lubię Fanpage jako: Beata Kandzia
    Blogroll (link): -
    Lubię Instagram jako: nie mam
    mail: beatakandzia@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako*: Agnieszka T
    Wybieram*: Cassis
    Odpowiedź*: hmmm mogłabyś nagrywać filmiki z recenzją kosmetyków... ;)
    Baner/udostępnienie (link): https://magia-zdobienia.blogspot.com/ baner po prawej stronie bloga u góry
    Post/wzmianka (link): ....
    Lubię Fanpage jako: Agnieszka Tarkowska
    Blogroll (link): ...
    Lubię Instagram jako: Agnieszka T ( agnesdecu )
    mail: taaga48@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako*: Bożena M.
    Wybieram*: Shea Butter
    Odpowiedź*: Najczęściej na Youtube oglądam video recenzje kosmetyków. Lubię przed zakupem poznać opinie innych dziewczyn lub realny kolor kosmetyku. Sądzę, że i Ty byś się sprawdziła w tego typu filmach :D
    Baner/udostępnienie (link): -
    Post/wzmianka (link): -
    Lubię Fanpage jako: Nina Mikołajczyk
    Blogroll (link):-
    Lubię Instagram jako: -
    mail: nina_mikolajczyk@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako*: mar ta
    Wybieram* : Midsummer's Night
    Odpowiedź*: Nigdy nie jest za dużo filmików o ekstremalnie przesuszonej miejscowo skórze.
    mail: mtusia007@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  25. rudakita
    Clean Cotton
    Ja zawsze lubie objerzec recenzje lub zwykly houl z zakupow

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako*: Stestuj To
    Wybieram*: Cassiss
    Odpowiedź*: Może filmów makijażowych
    Lubię Fanpage jako: Stestuj To
    Lubię Instagram jako: Stestuj To
    mail: stestuj-to@mailplus.pl

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako*: Elżbieta Świtulska
    Wybieram*: Candy Cane Lane
    Odpowiedź*: Filmiki z nowościami do pielegnacji skóry - tyle rzeczy wchodzi, a nie wiadomo, co kupić...
    Baner/udostępnienie: https://www.facebook.com/elzbieta.switulska/posts/1583307551697845?pnref=story
    Post/wzmianka: -
    Lubię Fanpage jako: Elżbieta Świtulska
    Blogroll: -
    Lubię Instagram jako: lizzie33333
    mail: lizzie@wp.pl

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz ❀
Masz ciekawe rozdanie?
obserwacja za obserwacje (czynnie)
Zostaw namiary