piątek, 22 kwietnia 2016

Rozdanie 22.04-26.05


Hey :) Tak jak obiecałam, jest kolejne małe rozdanie. Zrób prezent sobie na dzień Mamy lub po prostu sobie. A być może jest wśród Was Ewelina, która tak jak ja 26 maja obchodzi swoje imieniny ;) Jeśli tak, to 100lat dla Was :*.

Tym razem do zgarnięcia:

  1. Revlon - Charlie Black dezodorant perfumowany
  2. Oriflame - Eclat Femme mała woda toaletowa
  3. Świeca gwiazda - niby bożonarodzeniowa ale odpowiednia cały rok:)
  4. Oriflame - You Dazzle mydełko w kształcie kwiata
  5. Max Factor - Max Effect błyszczyk 09 Pink Impetuous
  6. Oriflame - The One eyeliner w pisaku Black
  7. Oriflame - Dream Cream mały krem do rąk
    +
  8. Wybrane zniżki
Zasady obowiązkowe:
Obserwować blog publicznie *
Odpowiedzieć na pytanie IMIENINY CZY URODZINY *

Dodatkowo można:
Baner/udostępnienie +1
Osobny post lub wzmianka w poście +1
Lubienie Acne skin +1
Blogroll +1
Follow Instagram +1
Podać mail kontaktowy

WZÓR ZGŁOSZENIA:
Obserwuję jako*:

Odpowiedź*:
Baner/udostępnienie TAK/NIE link
Post/wzmianka TAK/NIE link
Lubię Fanpage TAK/NIE jako:
Blogroll TAK/NIE link

Lubię Instagram TAK/NIE jako:
mail:

Regulamin:
* rozdanie trwa od publikacji 22.04 do 26.05 do północy
* wyniki pojawią się do 2 dni od zakończenia rozdanie w nowej notce
* nagrody wysyłam na terenie Polski, jeśli mieszkasz poza granicami, możesz podać adres rodziny/znajomych z Polski
* wylosowana osoba ma 5 dni na wysłanie maila z adresem

* biorąc udział w candy akceptujesz regulamin i wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 poz.883)
* nie stosuje sie przepisów ustawy z dnia 29 lipca 1992r. o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004r. Nr  4 poz. 27 z późn. zm.)




104 komentarze:

  1. Obserwuję jako*: Ma i Bla
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK Mój blog Ma i Bla przy okazji zapraszam do siebie na rozdanie :)
    Lubię Fanpage TAK jako: Ma i Bla
    mail: kolonie66@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuje jako: Fu Zja
    Odpowiedz: urodziny, no ale coz, noe mam ich w maju, ale fajnie byloby miec prezent na pocieszenie po maturach :P
    Lubie acne skin jako: Mana Kamisaka
    E-mail: fejsfan00@gmailcom

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Udostepnienie: TAK, https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=274921579510036&id=100009765885406&ref=bookmarks

      Usuń
  3. Obserwuję jako*: Paulina D
    Odpowiedź*: urodziny ;)
    Baner/udostępnienie: nie
    Post/wzmianka: nie
    Lubię Fanpage tak jako: Paulina Dwojakowska
    Blogroll: nie
    Lubię Instagram tak jako: pauliskaa168
    mail: paulinka-5559@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako*: Kinga eMem
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK https://web.facebook.com/kinga.markiewicz.1/posts/1609389152720941?pnref=story
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Kinga Markiewicz
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAKjako: kinkaa17
    mail: kindziorrrrr@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako*: boou
    Odpowiedź*: imieniny
    Baner/udostępnienie nie
    Post/wzmianka nie
    Lubię Fanpage nie
    Blogroll nie
    Lubię Instagram nie
    mail: boo_oo@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako*: monikasia
    Odpowiedź*: IMIENINY (nie lubię świętować starzenia się;/ )
    Baner/udostępnienie TAK https://kosmetyczkawrozmiarzemini.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: zalesia.muu@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako*: Kara
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK https://plus.google.com/113488069565012175747/posts/Nj36j4jkgbN
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: caroline33@interia.eu

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako*: Kamila B.
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK/na dole takingcareofhair.blogspot.com
    Post/wzmianka TAK/http://takingcareofhair.blogspot.com/2016/04/masc-konska-na-porost-hit-czy-kit.html
    Lubię Fanpage nie
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAK/myhairworld1
    mail: kamilab1993@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako*: MD BŻ
    Odpowiedź*: imieniny
    Baner/udostępnienie TAK http://groundbreaking-beauty.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: groundbreakingbeauty@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: lili lala
    Odpowiedź: imieniny
    Baner/udostępnienie: nie
    Post/wzmianka: nie
    Lubię Fanpage jako Sandra Melaniuk
    Blogroll: nie
    Lubię Instagram: nie
    mail: karmelciaxd@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako*: Minnie Mouse :*
    Odpowiedź*: Urodziny :) Mam w czerwcu, więc niedługo.
    Baner/udostępnienie NIE
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK - Weronika Zamiara
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK- my.drawing14
    mail: Christina@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  12. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako*: Tatiana Żymła
    Odpowiedź*: urodziny (w sumie po :))
    Baner/udostępnienie NIE
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK - Tatiana Żymła
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK- franttic99
    mail: tatiana.zymla@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako*: Wiola Fasola
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK/NIE link nie
    Post/wzmianka TAK/NIE link nie
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako: nie
    Blogroll TAK/NIE link
    Lubię Instagram TAK/NIE jako:
    mail:wioletta.stanisz@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako*: Sylwia Bomba
    Odpowiedź*: URODZINY
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sylvia.bomba.5/posts/535466916658648
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Sylvia Bomba
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: sylviaaa100@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako*: Sabina eM
    Odpowiedź*: Urodziny
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/sabinka.em/posts/1704920876450665?pnref=story
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Sabina Matusik
    Blogroll TAK http://123binka.blogspot.com/
    Lubię Instagram TAK jako: xsabina1
    mail: sabinkaemm@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako*: Julia S
    Odpowiedź*: Urodziny:-)
    Baner/udostępnienie TAK https://plus.google.com/100126847614703084764/posts/d9RQ4VEqCpR
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Julia Stabach
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: juliastabach
    mail: juliette109@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako*:Jasmine Vise
    Odpowiedź*:Imieniny
    Baner/udostępnienie TAK/https://www.facebook.com/bernadetta.bomba/posts/1786965918190946?pnref=story
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako:Bernadetta Bomba
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: bernadetaaa@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako*: Kinia Ragazza
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK http://ragazza99.blogspot.com/
    Post/wzmianka nie
    Lubię Fanpage TAK Ragazza Mi
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAK ragazzablog99
    mail: ragazzablog99@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako*: Izabela Rejman
    Odpowiedź*: Urodziny :)
    Baner TAK http://izabelarejman.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Izabela Rejman
    Blogroll TAK http://izabelarejman.blogspot.com/
    Lubię Instagram TAK jako: _iza_98_
    mail: izabelarejman656@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Marzycielka Patty
    Odpowiedź: urodziny :)
    Baner/udostępnienie: TAK
    https://plus.google.com/104533696282434685114/posts/UeGBiEfN1T8
    Post/wzmianka: NIE
    Lubię Fanpage: NIE
    Blogroll: NIE
    Lubię Instagram TAK jako: opssmyjustin
    mail: marzycielkapatt@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako*: nr147
    Odpowiedź*: URODZINY :)
    Baner/udostępnienie TAK/ https://plus.google.com/u/0/112502117553488530889/posts/YjNHzVveMhW
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Natalia Rzepka
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: nr104@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  23. Biorę udział! :))
    Obserwuję jako*: Dolores Haze
    Odpowiedź*: Urodziny!
    Baner/udostępnienie: Nie
    Post/wzmianka: Nie
    Lubię Fanpage: Tak - Roksana P.
    Blogroll: Nie
    Lubię Instagram: Tak - easther1995
    E-mail: roksana.p@interia.pl
    Powodzenia wszystkim!

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Polish Belieber
    Odpowiedź: urodziny
    Baner/udostępnienie: NIE
    Post/wzmianka: NIE
    Lubię Fanpage: TAK, jako Anita Lal
    Blogroll: NIE
    Lubię Instagram: NIE
    E-mail: anitka.lal@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Klasboom ek
    Odpowiedź: Urodziny

    Baner/udostępnienie:Nie
    Post/wzmianka:Nie
    Lubię Fanpage; Nie
    Blogroll:Nie
    Lubię Instagram:Nie

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako*: Sylwi a
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie nie
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Sylwia Cymanowska
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: sylwiacymanowska
    email: cocacola98@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  27. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako*: Testerka produktów
    Odpowiedź*: Urodziny
    Baner/udostępnienie TAK xtestowane.blogspot.com
    Post/wzmianka nie
    Lubię Fanpage TAK jako XTestowane
    Blogroll nie
    Lubię Instagram nie
    mail: xtestowane@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako*: High By The Beach
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK https://crybb-x.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Agnieszka P
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: crybbx
    mail: agnieszka.piaseczna@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako*: Verierra
    Odpowiedź*: Urodzinki :)
    Baner/udostępnienie TAK, http://verierra.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK, Daria Naprawa
    Blogroll Nie
    Lubię Instagram tak, Verierra
    mail: verierra@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako*: Klaudia M
    Odpowiedź*: Urodziny :)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/izabela.orlinska.7/posts/807922442686048
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako Klaudia Klaudia
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako xklaudiax12
    mail: Klaudia.m@x.wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  32. obs-Magdalena b
    odp- Urodziny
    FB-Magdalena Błaże,,,,
    lady1307@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako*: W pogoni za ideałem
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK: http://w-pogoni-za-idealem.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: W pogoni za ideałem
    Blogroll NIE link
    Lubię Instagram TAK/NIE jako: idx_pocwiczyc
    mail: idz_pocwiczyc@poczta.fm

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako*: Ola S.
    Odpowiedź*: ciężko powiedzieć :P co prawda 26 nic nie obchodzę, ale dosłownie parę dni później mam maraton - urodziny, imieniny i dzień dziecka :DD. Więc powiedźmy, że byłby to prezent 3 w 1 :D
    Baner/udostępnienie TAK/http://zielony-pokoik.blogspot.com/
    Post/wzmianka nie
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako: Ola S.
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAK/NIE jako: koneko_san_
    mail: ol4@amorki.pl

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako*: jo-jo-a
    Odpowiedź*: Urodziny (bo więcej osób pamięta)
    Baner/udostępnienie TAK http://malinowyskarbiec.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Malinowy Skarbiec
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: malinowyskarbiec
    mail: jo-jo-a@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako*: Świat Kosmetykoholiczki
    Odpowiedź*: Urodziny
    Baner/udostępnienie Na dole bloga http://swiatkosmetykoholiczki.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK/NIE jako: Karolina Szatkowska
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK/NIE jako: NIE
    mail: kosmetykoholiczka94@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako*:Halphas Majin
    Odpowiedź*: Urodziny, wszyscy mogą świętować to że solenizant istnieje i cieszyć się jego obecnością w życiu bliskich :D
    Baner/udostępnienie NIE
    Post/wzmianka NIE link
    Lubię Fanpage jako: Agnieszka Siedlecka
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: agus13-96@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako*: Katherine Risso
    Odpowiedź*: urodziny :D
    Baner/udostępnienie NIE
    Post/wzmianka NIE link
    Lubię Fanpage jako: nie
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail:k.57olesiak@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuje jako : Patrycja
    odpowiedź : urodziny ;)
    Baner na blogu: tak link : http://patrycjaalicja.blogspot.com
    Post/wzmianka NIE
    Blogroll nie
    Lubię instagram : TAK jako Patrycja.kaminska567
    e-mail xddancegirlxd@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  40. Ja również mam imieniny 26 maja! ;) Co więcej, jestem ustawiona do końca życia jeśli chodzi o takie daty gdyż, urodziłam się w Dzień Kobiet, zaś imieniny obchodzę w Dzień Matki. Czyż to nie piękne? ;)

    Obserwuję jako*: Paulina N.
    Odpowiedź*: URODZINY!!
    Baner: http://my-daily-beauty.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Paulina N.
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: db_blog
    mail: mydailybe@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ale rodzice zaszaleli :) ja mam urodziny 3dni przed dniem kobiet :P
      114.115.116.117

      Usuń
  41. Obserwuję jako*:Martyna Krzysztofik
    Odpowiedź*: urodziny :)
    Baner/udostępnienie TAK-https://martinefashionandbeauty.blogspot.com/
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK/jako:Martyna Krzysztofik
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: takemewithyoux33@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako*: Natalia Daily
    Odpowiedź*: Urodziny! :-)
    Baner/udostępnienie TAK https://www.facebook.com/kuszczaknatalia/posts/1598517610458923
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Nata Lia
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: natalidailyy@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako*: Wielopokoleniowo 3
    Odpowiedź*: urodziny! :-)
    Baner/udostępnienie TAK link: https://www.facebook.com/dorota.kotlinska.7/posts/10154830973954606
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Dorota Kotlińska
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram NIE
    mail: wielopokoleniowo@gmail.com
    Pozdrawiam serdecznie! :-)

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako*: Siva
    Odpowiedź*: URODZINY
    Baner/udostępnienie NIE
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage NIE
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: xasira
    mail: aga.hagneia@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako*: Dominika G.
    Odpowiedź*: urodziny :)
    Baner/udostępnienie TAK http://skinandtheacne.blogspot.com/2016/04/rozdanie-2204-2605.html
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Dominika Grzejda
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: dominikagrzejda
    mail: domiczii@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako*: Czarna Kawa
    Odpowiedź*: urodziny, bo według mnie imieniny to takie święto, jak nic (u mnie na śląsku śmieją się z osób które obchodzą imieniny :P)
    Baner/udostępnienie TAK kreconowlosaa.blogspot.com (pasek boczny)
    Post/wzmianka nie
    Lubię Fanpage TAK jako: kręconowłosa - blog
    Blogroll nie
    Lubię Instagram TAK jako: ladyevil1
    mail: edyta_to@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako*: anioleek89
    Odpowiedź*: urodziny
    Baner/udostępnienie NIE
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Marta P.
    Blogroll TAK https://anioleek89.blogspot.com/
    Lubię Instagram TAK jako: martusiaa89
    mail: anioleek89@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako*: dorota wysocka
    Odpowiedź*: urodziny

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako*: Saszka K
    Odpowiedź*: URODZINY
    Baner/udostępnienie https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1745120569098553&id=100008018799239&pnref=story
    Post/wzmianka NIE
    Lubię Fanpage Saszka Kołodziej
    Blogroll NIE
    Lubię Instagram TAK jako: saszkasledzitrendy
    mail: saszka234@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako*:Shannon Kelly
    Odpowiedź*: Urodziny :)
    Baner: http://lubieszpinak4444.blogspot.com/
    Post/wzmianka;nie
    Lubię Fanpage jako: Shannon Kelly
    Blogroll ;NIE
    Lubię Instagram jako: lubieszpinak4
    mail: lubieszpinak4@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako*: J.M.K. Janas
    Odpowiedź*: Urodziny
    mail: j.m.k.janas@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: nika
    Odpowiedź: urodziny
    Baner/udostępnienie TAK (KLIK)
    Post/wzmianka: NIE
    Lubię Fanpage TAK jako: Nikola K.
    Blogroll: NIE
    Lubię Instagram TAK jako: nico_ellle
    mail: nikolaa.olaa@gmail.com
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz ❀
Masz ciekawe rozdanie?
obserwacja za obserwacje (czynnie)
Zostaw namiary